Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

agniecha973 17:05, 06 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja wiem jak strasznie brzmi wiatr w drzewach bo mam las obok. Dziś zmieniłam do spania pokój bo nie da sie spac od strony lasu.Ma sie wrazenie że człowiek leży pod jadącym pociągiem.Trzymaj się Małgosiu i niech jak najpredzej mija ta paskudna pogoda.

A ja mam wrażenie, że na lotnisku jestem, choć nigdy nie byłam. Chyba wszyscy kiepsko dziś spali. Ale już chyba najgorsze za nami, powoli się będzie wyciszać. Pozdrawiam.
Kindzia 17:57, 06 gru 2013

Nie biegam Bogdziu za ptakami... Ale chcę je wyraźniejsze i jak drzwi po ciuchutku otwieram....frrrrruuuu....

Buziolki z Pszczyny
Madzenka 18:08, 06 gru 2013

Bogdziu mam nadzieję że wiatr cichnie...
Bogdzia 18:18, 06 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)
Bogdziu jak u Ciebie spokojnie już bo czytam, że nie ciekawie wieje mimo to pozdrawiam

Chyba troszke sie uspokaja , zaczął padac deszcz i wiatr go znosi że puka w szyby ale nie ma co narzekac, nic sie nie stało , prąd jest i może Ksawery przeniesie sie gdzie indziej. Nam nie przypadł do gustu.Pozdrawiam Elu.
Bogdzia 18:20, 06 gru 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Bogdziu.U mnie jest okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu a co sie dzieje? O tej godz i u mnie było nieciekawie , bardzo mocny był wiatr a Ty można powiedziec ze w lesie mieszkasz to wrazenie jeszcze gorsze , ale chyba już mija i noc da sie przespac. Pozdrówka Kasiu.
Bogdzia 18:22, 06 gru 2013

agniecha973 napisał(a)

A ja mam wrażenie, że na lotnisku jestem, choć nigdy nie byłam. Chyba wszyscy kiepsko dziś spali. Ale już chyba najgorsze za nami, powoli się będzie wyciszać. Pozdrawiam.

Dziś i tak nie można narzekac , bywało już gorzej. Mam nadzieje ze już mija, Prąd zabierali na krótko to dom sie nie wychłodził a zamrazarki nie rozmroziły,chyba gorzej już nie bedzie. Pozdrówka Aguś.
Bogdzia 18:33, 06 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Nie biegam Bogdziu za ptakami... Ale chcę je wyraźniejsze i jak drzwi po ciuchutku otwieram....frrrrruuuu....

Buziolki z Pszczyny

Jak drzwi otwierasz to jasne że uciekaja nawet jak się będziesz bardzo starała dlatego zdjecia najlepiej przez okno robic , oczywiście trzeba je częściej myc ale to mały problem.Moim zdaniem nie ma szans by zrobic ptakom zdjęcie tak zeby tego nie zauwazyły, dlatego lepiej dac im gwarancję bezpieczeństwa w postaci szyby albo dac się poznac. Ptaki pomału sie przyzwyczajaja do znanych osób i mniej się boja.Jeśli widza czlowieka często na tarasie że siedzi i zajmuje sie swoimi sprawami to podejda do wody w pobliżu po jakimś czasie.Pamiętam jak zaczynałam i robiłam głównie na ogrodzie to zeby mnie sprawdzic czy jestem nimi zainteresowana często nad samą głową mi przeleciał, jeśli za nim spojrzałam to juz nie usiadł a jesli nie to przestawał sie bac. Na początku trzeba troche cierpliwosci , potem sie przyzwyczaja . Wiele osób na Ogrodowisku już to sprawdziło.
Bogdzia 18:35, 06 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu mam nadzieję że wiatr cichnie...

Chyba jest lepiej ,. mam nadzieje ze Ksawery nas juz opuszcza.Pozdrówka.
paniprzyroda 18:53, 06 gru 2013

Widzę Bogdziu, że tak źle u Ciebie nie było, to i dobrze. U nas wieje w dalszym ciągu, ale jakby nieco słabiej. Pozdrawiam.
Bogdzia 18:55, 06 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Widzę Bogdziu, że tak źle u Ciebie nie było, to i dobrze. U nas wieje w dalszym ciągu, ale jakby nieco słabiej. Pozdrawiam.

U mnie tez troche słabiej , zeby tylko nocą nie powrócił. Mariolko przypomne o obiecanym zdjeciu piwonii.