Bogdziu, nie mam rh w ogrodzie. Twój ogród jest niesamowity. Rh dorodne, obsypane gęsto kwieciem. Może kiedyś zobaczę go w rzeczywistości. Pozdrówka serdeczne.
Bogdziu, przyleciał dziś pan kos, ale zdjęcia nie udało się cyknąć (wydaje mi się, że dobrze go rozpoznałam, bo takiego mi identyfikowałaś w zeszłym roku), ale liczę że reszta też w końcu trafi.
Do mojej miejscowości pielgrzymują tysiące wiernych, może ja wybrałabym się teraz na pielgrzymkę do Ciebie? Są jeszcze miejsca w ogrodzie?
Pozdrawiam
Oj niech tak będzie, jak piszesz, bo jak patrze na te twoje, to aż w sercu ciepło już z herbatą zadziałałam dzięki
No z tym lodem to strach, bo jak drzewa złąpie, to mogą się łamać, kiedyś takie straszne obrazki widziałam z Kanady
Bogdziu zapraszam - możesz posadzić jakieś u mnie a potem regularnie je odwiedzać - zaopiekuję się nimi jak swoimi
Albo jak chcesz to posadzę w moim lasku jakiś wybrany przez Ciebie a później będę wysyłać zdjęcia z informacjami jak rośnie