Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

EPODLAS 23:15, 20 sty 2014

Bogdziu, nie mam rh w ogrodzie. Twój ogród jest niesamowity. Rh dorodne, obsypane gęsto kwieciem. Może kiedyś zobaczę go w rzeczywistości. Pozdrówka serdeczne.
Pszczelarnia 11:21, 21 sty 2014

Nie miałabym nic przeciwko, gdyby teraz puścili.
yolka 14:34, 21 sty 2014

W STYCZNIU JAK W MAJU. Pozdrówka
Welka 17:18, 21 sty 2014

Bogdziu, przyleciał dziś pan kos, ale zdjęcia nie udało się cyknąć (wydaje mi się, że dobrze go rozpoznałam, bo takiego mi identyfikowałaś w zeszłym roku), ale liczę że reszta też w końcu trafi.

Do mojej miejscowości pielgrzymują tysiące wiernych, może ja wybrałabym się teraz na pielgrzymkę do Ciebie? Są jeszcze miejsca w ogrodzie?
Pozdrawiam
Milka 17:22, 21 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Irenko po tym roku już sama wiesz że one dośc szybko rosną. Czas szybko leci i niedługo będziesz miała co podziwiac. Fajne jest to że one każdego roku są wyraźnie większe, szczególnie jak wypuszcza nowe przyrosty. Posadziłaś ich tak dużo że wrażenie będzie niesamowite.
U mnie juz drugi dzień okropna ślizgawka , strach wyjśc z domu. Pada i marznie , już sie boje zeby linii elektrycznych nie pozrywał ten lód jak sie w tv widywało.Pozdrówka ślę.

Edit ja tą herbate u siebie stosuję i pomaga.

Oj niech tak będzie, jak piszesz, bo jak patrze na te twoje, to aż w sercu ciepło już z herbatą zadziałałam dzięki
No z tym lodem to strach, bo jak drzewa złąpie, to mogą się łamać, kiedyś takie straszne obrazki widziałam z Kanady
Mathildis 17:56, 21 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Małgosiu marzę przede wszystkim o dużo wiekszej działce, wtedy miałabym gdzie nowe sadzic a teraz ani jeden juz mi sie nie zmieści niestety.

Bogdziu zapraszam - możesz posadzić jakieś u mnie a potem regularnie je odwiedzać - zaopiekuję się nimi jak swoimi

Albo jak chcesz to posadzę w moim lasku jakiś wybrany przez Ciebie a później będę wysyłać zdjęcia z informacjami jak rośnie
Bogdzia 18:45, 21 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Bogdziu ale ja nie dojdę [/quote

Ewcia z wielkoolski to masz najbliżej no może poza łodziankami.
Bogdzia 18:49, 21 sty 2014

Luki napisał(a)
Ilekroć patrzę na te zdjęcia z kwitnienia (mam zapisane ) nie moge uwierzyć, że to wszstko jest prawdziwe i rośnie w prywatnym ogrodzie nie znam takiego przymiotnika, który opisałby zachwyt tym widokiem

Dzięki Łukasz za miłe słowa. Każdy z nas stara sie miec jak najładniej .Pozdrawiam.
eliza3 18:51, 21 sty 2014

Bożenko, za oknem brzydko, a u Ciebie maj...
Od razu lepiej na sercu i aż się chce planować... byle do wiosny.

Pewnie masz dzisiaj wnuki Troszku zazdroszczę, ja muszę się zadowolić skype'm, ale i tak się cieszę
Pozdrawiam.
Bogdzia 18:54, 21 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Czytam o jakiejś pielgrzymce majowej ? Pielgrzymka do rododendronowego raju?

No wyobraź sobie ze podkarpacie pieszą pielgrzymkę urządza do rododendronowego.