Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:14, 21 sty 2014

Welka napisał(a)
Bogdziu, przyleciał dziś pan kos, ale zdjęcia nie udało się cyknąć (wydaje mi się, że dobrze go rozpoznałam, bo takiego mi identyfikowałaś w zeszłym roku), ale liczę że reszta też w końcu trafi.

Do mojej miejscowości pielgrzymują tysiące wiernych, może ja wybrałabym się teraz na pielgrzymkę do Ciebie? Są jeszcze miejsca w ogrodzie?
Pozdrawiam

Pakuj manatki i stawiaj się w maju.
Bogdzia 19:19, 21 sty 2014

irena_milek napisał(a)

Oj niech tak będzie, jak piszesz, bo jak patrze na te twoje, to aż w sercu ciepło już z herbatą zadziałałam dzięki
No z tym lodem to strach, bo jak drzewa złąpie, to mogą się łamać, kiedyś takie straszne obrazki widziałam z Kanady

Ogladam prognozy w nadziei że może sie pogoda zmieni ale brak dobrych wiadomości.W Łodzkich wiadomosciach dnia podali że w łodzkim 11 tys ludzi nie ma pradu przez te oblodzenia.
Bogdzia 19:22, 21 sty 2014

Mathildis napisał(a)

Bogdziu zapraszam - możesz posadzić jakieś u mnie a potem regularnie je odwiedzać - zaopiekuję się nimi jak swoimi

Albo jak chcesz to posadzę w moim lasku jakiś wybrany przez Ciebie a później będę wysyłać zdjęcia z informacjami jak rośnie

Na sadzenie już się nie piszę bo u mnie M sadzi .Jesli bym miala wybierac to z rh byłby to Franceska , a z azalii japonskich Melina a z azalii wielkokwiatowych Narcissflora.
Bogdzia 19:25, 21 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Bożenko, za oknem brzydko, a u Ciebie maj...
Od razu lepiej na sercu i aż się chce planować... byle do wiosny.

Pewnie masz dzisiaj wnuki Troszku zazdroszczę, ja muszę się zadowolić skype'm, ale i tak się cieszę
Pozdrawiam.

Nie mam wnuków , są na nartach w Białce, własciwie to sa w Bukowinie ale podobno w Białce lepiej sie jeździ. Akurat ferie teraz mają.
Bogdzia 19:29, 21 sty 2014

To jeszcze kilka zdjęc wstawię na rozgrzewkę w ta paskudną pogode i idę po chałupkach.

Bogdzia 19:31, 21 sty 2014

AgnieszkaW 19:36, 21 sty 2014

Jaka wspaniała porcja optymizmu w ten "lodowy" dzień. Piękne te Twoje rododendrony Bogdziu. U mnie za to lodowa kraina, zapraszam w wolnej chwili. Pozdrawiam (mimo lodu) cieplutko
Welka 19:47, 21 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Pakuj manatki i stawiaj się w maju.

Po takiej porcji zdjęć niewykluczone, że się zjawię. Muszę tylko sprawdzić jak M ma zjazdy i jak coś namówię na wycieczkę.
Jeśliby doszło do wyjazdu, to bliżej terminu miałabym prośbę o podanie jakiś namiarów na nocleg, bo zostalibyśmy do niedzieli i wyskoczyli z dziećmi do łódzkiego zoo.
Pozdrawiam
barbara_kraj... 19:51, 21 sty 2014

Bogdziu, u Ciebie tak barwnie a u mnie brąz króluje
Bogdzia 20:02, 21 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jaka wspaniała porcja optymizmu w ten "lodowy" dzień. Piękne te Twoje rododendrony Bogdziu. U mnie za to lodowa kraina, zapraszam w wolnej chwili. Pozdrawiam (mimo lodu) cieplutko

U mnie już od niedzieli jeden lód. Strach wyjśc z domu, dlatego i mnie kolory stawiają na nogi. Zajrzę , obiecuje tylko po kolei bo dużo wizyt muszę złożyc.