Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

anna_g 21:39, 21 sty 2014

Bogdziu przyszłam Ci podziękować za zdjęcia u mnie. Golden eagle najbardziej mnie zachwycił. Ale "utopiłam" się tu znowu u Ciebie w zachwycie po oglądnięciu ostatnich zdjęć. Niesamowite wrażenie robią na mnie te rh z białymi pniami brzóz - zaskoczenie ale naprawdę nie mogę się na to napatrzeć. A rozmiary tych Twoich rh i kwitnienie są absolutnie imponujące. Bardzo bym chciała, żeby jak najszybciej emitowali Maję - nie ma opcji żeby tego nie zrobili - nie wierzę...
A a propos pielgrzymki dziewczyn ze śląska to ja się cioci Gosi uczepię jak się będzie błotnika Kindzi trzymać mam rolki to spoko zajedziemy
Pozdrawiam bardzo, bardzo
Krys 22:08, 21 sty 2014

Bożenko jak rh u Ciebie? u mnie wszytko oblodzone oj nie wiem jak przeżyją a co to jest CO?
Mala_Mi 22:17, 21 sty 2014

CO - centralne ogrzewnanie....

Z braku czasu głównie foto oglądałam..... boziu jak ślicznie...

Braż te uważam że to pupa nie kolor do ogrodu.. jako trawy czy jesiennie to tak.. ale na kwaty to lipa.. chyba, że w liliach jako centki i dodatek..

Pielgrzymka ..... Renia ... jesteś jajcara i za to Cię lubię
Krys 22:21, 21 sty 2014

Robertop napisał(a)

Bardzo chętnie. Przypominam, że mamy jeszcze wiosenny wypad do CO

Gdzie jest CO ?
Kasik 22:30, 21 sty 2014

Pozdrawiam serdecznie Bogdziu.

Ostatnio mam mało czasu na pisanie, coś tam przeczytam i lecę. Mam nadzieję od czwartku na troszkę więcej wolnego.

Twoje zdjęcia, które już oglądałam tyle razy i nigdy nie będę miała dość jak zwykle sprawiły mi wielką radość. Tak w ogóle- bez Twojego pozwolenia -pokazałam je moim koleżankom- jak można się domyśleć- każda padała z zachwytu. Ale jak może być inaczej, przecież to widoczki jak z bajki.

Buziaki zostawiam
Bogdzia 22:30, 21 sty 2014

Krys napisał(a)

Gdzie jest CO ?

Krysiu przecież to wycieczka którą Ty zaproponowałas po Centrach Ogrodniczych.
Bogdzia 22:38, 21 sty 2014

anna_g napisał(a)
Bogdziu przyszłam Ci podziękować za zdjęcia u mnie. Golden eagle najbardziej mnie zachwycił. Ale "utopiłam" się tu znowu u Ciebie w zachwycie po oglądnięciu ostatnich zdjęć. Niesamowite wrażenie robią na mnie te rh z białymi pniami brzóz - zaskoczenie ale naprawdę nie mogę się na to napatrzeć. A rozmiary tych Twoich rh i kwitnienie są absolutnie imponujące. Bardzo bym chciała, żeby jak najszybciej emitowali Maję - nie ma opcji żeby tego nie zrobili - nie wierzę...
A a propos pielgrzymki dziewczyn ze śląska to ja się cioci Gosi uczepię jak się będzie błotnika Kindzi trzymać mam rolki to spoko zajedziemy
Pozdrawiam bardzo, bardzo [/quote

Kazdy sposób dobry żeby dojechac na sympatyczne spotkanie a jak sa dziewczyny z okolicy to zawsze cos sie wykombinuje. Zanosi sie ze bardzo dużo osób będzie, więc szykuj sie i Ty. Pozdrówka .
Bogdzia 22:39, 21 sty 2014

Kasik napisał(a)
Pozdrawiam serdecznie Bogdziu.

Ostatnio mam mało czasu na pisanie, coś tam przeczytam i lecę. Mam nadzieję od czwartku na troszkę więcej wolnego.

Twoje zdjęcia, które już oglądałam tyle razy i nigdy nie będę miała dość jak zwykle sprawiły mi wielką radość. Tak w ogóle- bez Twojego pozwolenia -pokazałam je moim koleżankom- jak można się domyśleć- każda padała z zachwytu. Ale jak może być inaczej, przecież to widoczki jak z bajki.

Buziaki zostawiam

Kasiu cieszęsie jeśli się podobają chociaz kazdy tworzy ogród głównie dla siebie ale miło wiedziec ze sie innym podoba. Dziękuje i pozdrawiam.
Bogdzia 22:41, 21 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
CO - centralne ogrzewnanie....

Z braku czasu głównie foto oglądałam..... boziu jak ślicznie...

Braż te uważam że to pupa nie kolor do ogrodu.. jako trawy czy jesiennie to tak.. ale na kwaty to lipa.. chyba, że w liliach jako centki i dodatek..

Pielgrzymka ..... Renia ... jesteś jajcara i za to Cię lubię

To już dwie pielgrzymki sie zrobiły jedna od Was piechotą i druga z ogrodu cioci na wrotkach albo trzymajac sie błotników samochodów. Będzie wesoło.
Bogdzia 22:42, 21 sty 2014

Krys napisał(a)
Bożenko jak rh u Ciebie? u mnie wszytko oblodzone oj nie wiem jak przeżyją a co to jest CO?

Jeśli to nie potrwa długo to nic się nie stanie ale jeśli dłuzej to moga byc problemy z zimozielonymi.