Bogdzia
08:15, 17 lip 2012

Z tyłu jest zywopłot ze Skarioketów (pisownia nie ta) więc tło jest ciemne.
Bozenko, tempo u Ciebie zawrotne. Udalo mi sie odwiedzic dwa prywatne ogrody w irlandii, nie moglam zasnac z wrazenia. Pozdrawiam i zalaczam miniaturowa lilijke.
![]()
Bogdziu, zdjęcia liliowców lepsze od moich, fantastyczne. Pozdrawiam Cię serdecznie. Ja też wróbelki wkleiłem.
Bożenko,już mi tyle nadawałaś roślin,że szok! Mnie wygodniej w obrębie działek przenieść coś z ogrodu do ogrodu,nie będę fatygować Ciebie.Ale za chęci dziękuję.A jak kiedyś wpadnę do Ciebie na kawę, to.....
pewnie znowu z pełnym bagażnikiem wrócę.
Bożenko, piękne liliowce, bardzo lubie oglądać Twoje zdjęcia, no i dzięki Tobie nauczyłam się odróżniać szpaki od kosów, a nawet pana i panią kos
Dobranoc![]()
Masz Bogdziu masz te cyfry nic nie znaczą
Dbasz o wątek,a przede wszystkim o gości,a to procentuje
Śliczne kwiatki i Twoje i Aldonki rarytasik
Witam
troszke mnie nie bylo ( mala awaria) ale juz jestem i nadrabiam
!!!!!
zdjecia z motylami, wiesz....to rzeczywiscie trzeba wydac, to niewiarygodne aby takie rzeczy radowaly jedynie nasze dusze, oczy i serca!!!!!!
Ogrod...no wlasnie.... magiczny, zaczarowany, najwspanialsze miejsce dla wszystkich gosci...
Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie!!!!!
i dziekuje za kolejne doznania...
Bozenko,widzę,że na rh i azaliach twoja bajka ogrodowa się nie kończy.Piękna parada liliowcóe,dopiero odkrywam ich piekno.W tym roku zaczynam je zbierać i na takie widoki trzeba bedzie troche poczekac.