Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:04, 10 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiosna tuż tuż a u mnie właściwie to już jest bo krokusy kwitną na całegoW górach co prawda w nocy pobieliło ale rano wszystko zniknęło a w kwiaciarni na prymulach i hiacyntach dziesiątki pszczół dzisiaj znów było. Stałam i słuchałam jak cudnie bzyczą
Pozdrowienia ślę

Wpadnę zaraz zobaczyc te krokusy bo to wielkie wydarzenie jak wiosna przychodzi.
Anita1978 21:04, 10 lut 2014

Ok
Bogdzia 21:15, 10 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu wiosna i do Ciebie powolutku się zbliża

Nie tak powolutku bo krokusy dosc duze w tej całkowicie zmrożonej ziemii już od dawna sa i kilka pączków przebisniegów też widziałam. Żeby tylko mrozu nie było. Pozdrawiam serdecznie Marzenko.
Bogdzia 21:15, 10 lut 2014

Anita1978 napisał(a)
Ok

Jak miło widziec Twoja uśmiechniętą buzie.Więc do zobaczenia.
Aneczka 21:53, 10 lut 2014

No nie wytrzymałam Bogdziu i przerzuciłam dzisiaj część kompostu. W niektórych miejscach był zmarznięty, ale mnie to nie odstraszyło tak mnie na ogródkowe prace już wzięło Ale fajnie było już coś porobić Buziaki
Bogdzia 22:03, 10 lut 2014

Aneczka napisał(a)
No nie wytrzymałam Bogdziu i przerzuciłam dzisiaj część kompostu. W niektórych miejscach był zmarznięty, ale mnie to nie odstraszyło tak mnie na ogródkowe prace już wzięło Ale fajnie było już coś porobić Buziaki

Ja też dziś popracowałam , strasznie sie zmęczyłam ale moje lata to wielokrotnośc Twoich.Też lubie pracę w ogrodzie żeby tak jeszcze lat nie przybywało.
eugenia_stef... 22:35, 10 lut 2014

Witaj przejrzałam Twoją wizytówkę ogrodu jestem pod wrażeniem ogród przecudny kolorowy nie tylko jak kwitną azalie i rododendrony ale i jesienią jak przebarwiają się liście
Szacun
Kasik 22:38, 10 lut 2014

Dawno mnie tu nie było no i zaległości się porobiły. Słyszę, że spotkanie niedługo. Super. Życzę miłych chwil.

Pozdrowienia
Bogdzia 22:44, 10 lut 2014

eugenia_stefanska napisał(a)
Witaj przejrzałam Twoją wizytówkę ogrodu jestem pod wrażeniem ogród przecudny kolorowy nie tylko jak kwitną azalie i rododendrony ale i jesienią jak przebarwiają się liście
Szacun

Dzięki Geniu ja dzis podziwiałam Twoje roślinki. Jest na co popatrzec i co podziwiac. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 22:45, 10 lut 2014

Kasik napisał(a)
Dawno mnie tu nie było no i zaległości się porobiły. Słyszę, że spotkanie niedługo. Super. Życzę miłych chwil.

Pozdrowienia

Ja też mam sporo zaległości i choc bardzo bym chiała to nie dam rady zajrzec nawet do osób mi najbliższych . Pozdrawiam Kasiu.