Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:45, 14 lut 2014

kaisog1 napisał(a)
Poczytałam sobie o kotach w worku i nie tylko O spotkaniu też Buziaczki zostawiam

Gosiu pozdrówka serdeczne.
Bogdzia 19:48, 14 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Bogdziu .. Kfffiatucha zasyłam w dniu Św. Walentego ... Wszak to dzień Osób , dla Których czuje się szczególną sympatię

Kwiatuchy przesliczne, akurat ostatnio niebieskie najbardziej mnie interesuja.Dzięki za tą szczególna sympatie , to bardzo miłe . Również darze Cie sympatią i pozdrówka przesyłam walentynkowe.
Bogdzia 19:49, 14 lut 2014

Ewa napisał(a)
Miłego dnia

Ewuś dzieki za pamięc , kwiatki i torcik spełniający marzenia , takiego mi właśnie trzeba. Buziaki.
Bogdzia 19:49, 14 lut 2014

yolka napisał(a)

Nawet ździebko dużo

Niestety to prawda i stąd moje narzekania.
Bogdzia 19:50, 14 lut 2014

Rench napisał(a)
Pozdrowienia wiosenne zostawiam

Pięknie zestawione kolory , dzieki.
Madzenka 19:52, 14 lut 2014

Buziaki walentynkowe ślę
Bogdzia 19:57, 14 lut 2014

dajana napisał(a)
Choc bez kwiatka czy serduszka ale przybiegłam do ciebie Bozenko z dobrym słowem ciepłem w sercu i ogromną sympatią dla ciebie .W twoim ogrodzie zawsze sa fajne tematy i ogrodowe i te o zyciu .Poczytałam, usmiałam sie ,ale 18 kotów biegajacych po twoim ogrodzie nie jestem w stanie sobie wyobrazic .Podzielam tez twoje uczucia do nich w sensie morderczej natury przede wszystkim Gdyby musiały zabijac aby przetrwac czyli głodu, jeszcze bym potrafiła sie przemóc, ale one zabijają dla przyjemności mecząc okrutnie swoją ofiarę zanim skona, tego moje serce nie zaakceptuje nigdy .Ja równiez ich nigdy nie skrzywdze bo przeciez je przygarnęłam, karmie i nawet kocham, ale druga częśc mnie jest na nie zła i nic tego nie zmieni, tak jak ich natury.Ta mieszanka uczuc jest męcząca i bardzo kłopotliwa .Wczoraj własnie zawiozłam dwie kotki do adopcji 60 km od domu Pierwszy raz widziałam faceta który całuje kotka hi.a drugiego całowała zona Przynajmniej kamień spadł mi serca bo trafiły do dobrych ludzi Nie powiem ze nie było mi cięzko je oddac, rozum podpowiadał daj szybko zeby sie nie rozmyslili a serce uroniło lzę Cholewcia, kochałam te kotki od dnia narodzin i jakos zasnąc nie mogłam bo wciąz widziałam ich oczki .Te które pozostały 3 szt sa zabezpieczone i nie sadzę aby sie rozmnozyły Jedna jeszcze nadaje sie do adopcji bo garnie na wszystkie kolana nawet obce ale druga ta czarna boi sie obcych i nie sądze aby kiedys to się zmieniło.Zobaczymy co czas przyniesie Póki co zmniejszyła mi sie ich ilośc, co za ulga Bozenko miłego dnia ci zyczę duzo kochajacych ludzi i zdrówka przede wszystkim .

Dajanko cieszę sie ze znalazłaś dobry dom dla swoich kotków bo faktycznie miałaś ich dużo a niebezpieczeństwo powiekszenia sie tej gromadki było bardzo realne. Znalazłaś dobrych ludzi , możesz spac spokojnie. Wszystko by im można wybaczyc gdyby głod je do tego zmuszał ,niestety tak nie jest. Dzięki za tą sympatię do mnie którą odwzajemniam o czym mam nadzieje wiesz. Buziki przesyłam i cieszę sie z Tobą że udało Ci się znaleźc im dobry dom.
Bogdzia 19:58, 14 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Buziaki walentynkowe ślę

Marzenko wzajemnie.
Bogdzia 19:59, 14 lut 2014

Agania napisał(a)
Niech serduszko Twoje dzisiaj się raduje

Uściski Bogdziu

Agatko dzieki za pamięc.Pozdrówka sle walentynkowe.
Bogdzia 20:00, 14 lut 2014

yolka napisał(a)
Życzę abyś Walentynkę dostała

Jolu dzięki walentynek dzis nie zabrakło.