Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:00, 22 kwi 2014

Edyta10 napisał(a)
a ja znów przyszłam się pozachwycać Twój ogród jest jak miód na moją duszę...

Miło mi ale kazdy ogród ma ta właściwosc.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:02, 22 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
E tam, przyjadą....a program sie podobał....w szczególności twoje rh i to co mówiłaś....tak tak....o tym szczęściu....i odrazu tak na mnie patrzyli dziwnie....bo ja w święta nawet co przeszłam to chwaścika skubnęlam, albo chciałam podlewać....

Sprawdzali czy i Ty jestes szczęśliwa w swoim królestwie a powody do szcześcia już masz solidne.
Bogdzia 21:03, 22 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Aaaaa... .... No to mus truskawki obserwować

No mus bo przecież opuchlaki lubią truskawki i sie dostosowuja do ich cyklu rozwojowego.
Nikita 21:06, 22 kwi 2014

Bogdzia...jak tam... już ochłonęłaś...tyle ochów i achów, że może się w głowie zakręcić...ale wszystkie pochwały są w 100% uzasadnione!!!!!!

Ja jeszcze dwie powtórki oglądałam, żeby oczy nacieszyć....że też nie wpadłam na pomysł (tak jak Anitka) żeby nagrać odcinek...
Pozdrawiam bardzo cieplutko.
gierczusia 21:08, 22 kwi 2014

Bogdziu ... Ja właśnie jestem po projekcji " Rododendronowego ogrodu "... Bo ja tewelizorka nie mam ,, fieszzzz....noo i net mi pozostał....

Do teraz jestem pod wraźeniem .... W zasadzie to nie bardzo wiem , co mam napisać.. Tyle rzeczy mi si w głowie kotłuje ... Masz taki ciepły , miły głos,że z przyjemnością się go słuchało... A tu oprócz wrażeń słuchowych to jeszcze oczka się radowały ogromem barw w Twoim ,a w zasadzie ,Waszym królestwie ... Widziałam duźo zdjęć Twojego ogrodu , ale zobaczyć film , to zupełnie co innego

A ten pakiet radości z ogrodu, który przekazałaś , mam nadzieję zachować na długo w pamięci ....

Radość ... Radość i szczęście ogrodnika

Ściskam .. A banana na buzi mam takiego , że hoho
gierczusia 21:09, 22 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

No mus bo przecież opuchlaki lubią truskawki i sie dostosowuja do ich cyklu rozwojowego.

Nooo baaaaa ... Ale gdzież ja tu truskawki znajdę oprócz stoiska w markecie ...
Bogdzia 21:10, 22 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia...jak tam... już ochłonęłaś...tyle ochów i achów, że może się w głowie zakręcić...ale wszystkie pochwały są w 100% uzasadnione!!!!!!

Ja jeszcze dwie powtórki oglądałam, żeby oczy nacieszyć....że też nie wpadłam na pomysł (tak jak Anitka) żeby nagrać odcinek...
Pozdrawiam bardzo cieplutko.

Ja też mam nagrany ale nie mam czasu ogladac , moze i lepiej bo kompleksów można się nabawic. Byłam dzis u Ciebie , pogadaj z sasiadka ze przeciez lepiej miec zieleń niż płot , może zrozumie? To się przeciez zdarza , ludzie sie uczą.
Edyta10 21:11, 22 kwi 2014

Dziękuję
Bogdzia 21:12, 22 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Nooo baaaaa ... Ale gdzież ja tu truskawki znajdę oprócz stoiska w markecie ...

To może poziomki masz? albo posadz truskawke w doniczkę a tak na poważnie to w maju a w tym roku może nawet wcześniej.
Nikita 21:13, 22 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Byłam dzis u Ciebie , pogadaj z sasiadka ze przeciez lepiej miec zieleń niż płot , może zrozumie? To się przeciez zdarza , ludzie sie uczą.

Bogdzia - sąsiadka raczej nie reformowalna...ale sprawa (chyba) załatwiona...przynajmniej na razie....