Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:17, 22 kwi 2014

pawel_snopek napisał(a)
U mnie w pracy też sporo osób rozmawiało na temat Twojego ogrodu a nawet słyszałem jak klieci rozmawiali o nim dzisiaj

Człowiek nawet nie wie jakiej ,,sławy" się dorobi takim występem. Dobrze ze mieszkam na wsi to jednak mniej osób może mnie poznac.Dzieki za informacje , mam nadzieje że źle nie mówili.
agatanowa 20:26, 22 kwi 2014

Własnie zaczęłam oglądać... Bogusiu, nie czytałam Twojego watku od początku, nawet pisma obrazkowego nie czytałam (bo nie jestem tu od dawna, a stron jest szalenie dużo). No i cóż po pierwszych minutach: dobrze powiedziała Maja, u Ciebie jest jak w Raju.
A Ty jesteś urocza, ciepła i niesamowicie sympatyczna.
Oglądam dalej i nie ptrzeszkadzam sobie w tej uczcie dla duszy

Ale cudne te rh za Twoim mężem ściółkującym, te takie kremowo-różowe. Jak się nazywają?
pawel_snopek 20:26, 22 kwi 2014

Wszyscy mówili o tych rododendronach że są bycze i piękne a i o samym ogrodzie że jest piękny dzisiaj zauważyłem żę i u nas w pracy się lepiej sprzedawały rododendrony i azalie wielkokwiatowe
Bogdzia 20:36, 22 kwi 2014

agatanowa napisał(a)
Własnie zaczęłam oglądać... Bogusiu, nie czytałam Twojego watku od początku, nawet pisma obrazkowego nie czytałam (bo nie jestem tu od dawna, a stron jest szalenie dużo). No i cóż po pierwszych minutach: dobrze powiedziała Maja, u Ciebie jest jak w Raju.
A Ty jesteś urocza, ciepła i niesamowicie sympatyczna.
Oglądam dalej i nie ptrzeszkadzam sobie w tej uczcie dla duszy

Ale cudne te rh za Twoim mężem ściółkującym, te takie kremowo-różowe. Jak się nazywają?

To Percy Wiseman, najpierw jest różowy a potem jasnieje aż do kremowego. Dzieki za miłe słowa. Pozdrawiam.
Bogdzia 20:38, 22 kwi 2014

pawel_snopek napisał(a)
Wszyscy mówili o tych rododendronach że są bycze i piękne a i o samym ogrodzie że jest piękny dzisiaj zauważyłem żę i u nas w pracy się lepiej sprzedawały rododendrony i azalie wielkokwiatowe

To chociaż utarg lepszy był.. Ja też uwazam ze to piękne rośliny . Byłam u Ciebie i bardzo mi sie podobało.Pozdrawiam.
Anita1978 20:44, 22 kwi 2014

Ja sobie program nagrałam- goście w święta obejrzeli, bo im zapodałam, chwaląc się , ze to moja koleżanka,i że na żywo widziałam to cudo!
Bogdzia 20:45, 22 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Ja sobie program nagrałam- goście w święta obejrzeli, bo im zapodałam, chwaląc się , ze to moja koleżanka,i że na żywo widziałam to cudo!

Uważaj bo goście moga wiecej nie przyjechac jak jest przymus ogladania. a ja własnie byłam u Ciebie.
Edyta10 20:50, 22 kwi 2014

a ja znów przyszłam się pozachwycać Twój ogród jest jak miód na moją duszę...
Anita1978 20:50, 22 kwi 2014

E tam, przyjadą....a program sie podobał....w szczególności twoje rh i to co mówiłaś....tak tak....o tym szczęściu....i odrazu tak na mnie patrzyli dziwnie....bo ja w święta nawet co przeszłam to chwaścika skubnęlam, albo chciałam podlewać....
gierczusia 20:59, 22 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Kasiu jak kwitną truskawki.

Aaaaa... .... No to mus truskawki obserwować