Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

paniprzyroda 21:14, 22 kwi 2014

Truskawki już kwitną, przynajmniej u mnie. Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 21:15, 22 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Bogdziu ... Ja właśnie jestem po projekcji " Rododendronowego ogrodu "... Bo ja tewelizorka nie mam ,, fieszzzz....noo i net mi pozostał....

Do teraz jestem pod wraźeniem .... W zasadzie to nie bardzo wiem , co mam napisać.. Tyle rzeczy mi si w głowie kotłuje ... Masz taki ciepły , miły głos,że z przyjemnością się go słuchało... A tu oprócz wrażeń słuchowych to jeszcze oczka się radowały ogromem barw w Twoim ,a w zasadzie ,Waszym królestwie ... Widziałam duźo zdjęć Twojego ogrodu , ale zobaczyć film , to zupełnie co innego

A ten pakiet radości z ogrodu, który przekazałaś , mam nadzieję zachować na długo w pamięci ....

Radość ... Radość i szczęście ogrodnika

Ściskam .. A banana na buzi mam takiego , że hoho

Swój kawałek ziemi po którym nie chodza nieproszeni goście , na którym można posadzic ulubioną roślinkę to jest naprawde dużo warte nawet gdyby to miała byc jedyna roślinka i jeden stołeczek który się tam zmieści albo ściśnięte dwa bo dla przyjaciela tez potrzebny.I Ty to masz , masz sie cieszyc
Bogdzia 21:16, 22 kwi 2014

paniprzyroda napisał(a)
Truskawki już kwitną, przynajmniej u mnie. Pozdrawiam serdecznie

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to nowina. To trzeba pryskac jak tak.
Bogdzia 21:17, 22 kwi 2014

Nikita napisał(a)

Bogdzia - sąsiadka raczej nie reformowalna...ale sprawa (chyba) załatwiona...przynajmniej na razie....

To dobrze.
Joku 21:33, 22 kwi 2014

Bogdziu, program z tobą w roli głównej obejrzany. Cieszę się że zobaczyłam ciebie "na żywo". Nie zauważyłam tremy, mówiłaś bardzo swobodnie. Że ogród masz piękny to już wiesz, bo tyle osób już wcześniej wielokrotnie pisało. Więc tylko mogę napisać to samo. Zauroczyło mnie twoje okno z cudownym obrazem.
yolka 21:36, 22 kwi 2014

Jeszcze zapomniałam dodać, że las masz cudny i fajnie, że został pokazany. Pozdrawiam
Richie 21:36, 22 kwi 2014

Bożenko, bardzo ładnie Maja pokazała Wasz piękny ogród. Rh zachwycają kolorami a miałaś obawy
Bogdzia 21:39, 22 kwi 2014

Joku napisał(a)
Bogdziu, program z tobą w roli głównej obejrzany. Cieszę się że zobaczyłam ciebie "na żywo". Nie zauważyłam tremy, mówiłaś bardzo swobodnie. Że ogród masz piękny to już wiesz, bo tyle osób już wcześniej wielokrotnie pisało. Więc tylko mogę napisać to samo. Zauroczyło mnie twoje okno z cudownym obrazem.

Lubię to okno , zawsze w nim jest ciekawy obraz choc wczesna wiosna chyba najgorszy ale fajnie ze je mamy.Trema była niesamowita , trudno było myśli pozbierac tym bardziej ze pytania zawsze były zaskakujace i człowiek nie miał czasu na zastanowienie co w moim wieku by sie przydało.Pozdrawim Jolu.
Bogdzia 21:42, 22 kwi 2014

Richie napisał(a)
Bożenko, bardzo ładnie Maja pokazała Wasz piękny ogród. Rh zachwycają kolorami a miałaś obawy

Miałam i słuszne bo mało rh kwitło, ale nie zawsze jest tak jakby sie chcialo.Pozdrawiam Rysiu.
Bogdzia 21:44, 22 kwi 2014

yolka napisał(a)

Jeszcze zapomniałam dodać, że las masz cudny i fajnie, że został pokazany. Pozdrawiam

Las jest cudny ale w tamtym roku bardzo dużo go wycieli i bardzo zniszczyli.Dobrze ze mam troche własnych dużych drzew i tych wyciąc nie mogą.