Aniu mnie wygląda najbardziej na Patty Bee ale kwiaty jeszcze nie sa w pełni rozwinięte więc pewna nie jestem i wielkim znawca tez nie jestem . Masz racje na pewno nie jest to Princess Ann.
Ja właśnie zauważyłam, że moje RH zaczynają kwitnąć i czuję lekką panikę, bo wyjeżdżam na prawie 2 tygodnie i pewnie przegapię kwitnienie
Pozdrawiam
Odgadłaś moje marzenie , tez bym chciala by powstał taki odcinek ale ja sie juz nie piszę.Wiele ludzi nie zdaje sobie sprawy jak ciekawy jest świat ptaków żabek i innych, powinni go odkryc w takim programie byliby oszołomieni jaki to cudny świat ale trzeba umiec to pokazac.Co do okna firmowego to kazdemu takiego życze bo tylko wtedy ma sie ogród na wyciagniecie ręki i te widoki ...nawet zimą jak pada śnieg to jest cud natury.
Dużo zależy od pogody i od gatunków jakie masz ale faktycznie ja też zaczynam myslec nad zmianą terminu spotkania u mnie i boję sie podac jakąs date bo nigdy nie ma pewności jak bedzie.
Tak faktycznie było planowane to spotkanie ale chyba bedzie wcześniej , jak pisałam boję sie wyznaczac nową date bo trudno ja ustalic ale myśle ze jednak się przesunie.Miło by było w końcu Cię poznac.
Jutro wstawie zdjęcia całych krzaczków. W wątku o chorobach jest zdjęcie tylko liści.
To są liscie jednego krzaczka. W ubiegłym roku zaczęły przybierać bardzo jasno zielony kolor z ciemnymi nerwami. Wyczytałam że to brak żelaza. Przesadziłam go, a dziś jego liście wyglądają jeszcze gorzej.
Udało mi się zrobić na szybko zdjęcia.
A to kolejny, ma zwieszone liście, czy to też obiaw choroby?
"Szmata" to rozwiązanie tymczasowe. (Wiem że to złe)