Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ModraSowa 22:15, 13 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

To na pewno jest domowa . na lato mozesz wystawic na dwór ale nie wsadzaj do gruntu a jesienia wez do domu to na poczatku wiosny Ci zakwitnie. Daj jej teraz nawozu dla rododendronów , niewielką ilośc i nie zapominaj o podlewaniu bo nie znosi wysuszenia.

Serdecznie Ci dziękuję. Twoja wiedza- bezcenna.
Dam ją chyba w takim układzie mojej Mamusi bo Ona kocha domowe kwiaty, ja wolę te w ogrodzie. Pozdrowienia.
Bogdzia 22:22, 13 maj 2014

ModraSowa napisał(a)

Serdecznie Ci dziękuję. Twoja wiedza- bezcenna.
Dam ją chyba w takim układzie mojej Mamusi bo Ona kocha domowe kwiaty, ja wolę te w ogrodzie. Pozdrowienia.

Tak zrób.Pozdrówka.
ana_art 22:23, 13 maj 2014

Widzisz u Ciebie nie pada a u mnie kilka razy dziennie... nic zrobić nie można...
Jag_58 22:28, 13 maj 2014

Bogdzia wielkie dzięki za wyjaśnienia i oznaczenie mojego nn ,jesteś kochana no i znawca tematu a wiesz kupowałam z zawieszką ,no i jak tu na zawieszce polegać ,można polec
Bogdzia 22:33, 13 maj 2014

ana_art napisał(a)
Widzisz u Ciebie nie pada a u mnie kilka razy dziennie... nic zrobić nie można...

a ja zebami dzwonie tak zmarzłam podlewajac ogród. Przyślij troszke deszczu ale bez burz.
Bogdzia 22:34, 13 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Bogdzia wielkie dzięki za wyjaśnienia i oznaczenie mojego nn ,jesteś kochana no i znawca tematu a wiesz kupowałam z zawieszką ,no i jak tu na zawieszce polegać ,można polec

Czasem wieszają co mają niestety, a te nazwy dośc podobne.
Welka 22:35, 13 maj 2014

Bogdziu, niestety nie będzie mnie 24 u Ciebie, M miał wrócić w piątek wieczorem z Poznania i w sobotę rano mieliśmy do Was jechać, niestety ułożyli mu zajęcia i 24, więc dopiero po południu będzie w domu. Mama nadzieję, ze jak kiedyś będę przypadkiem w Twojej okolicy to będę mogła zajechać i popodziwiać Wasze dzieło?
Życzę Wam wymarzonej pogody, bo spotkanie na pewno będzie wspaniałe i tego życzyć nie muszę.
Pozdrawiam
Bogdzia 22:37, 13 maj 2014

Welka napisał(a)
Bogdziu, niestety nie będzie mnie 24 u Ciebie, M miał wrócić w piątek wieczorem z Poznania i w sobotę rano mieliśmy do Was jechać, niestety ułożyli mu zajęcia i 24, więc dopiero po południu będzie w domu. Mama nadzieję, ze jak kiedyś będę przypadkiem w Twojej okolicy to będę mogła zajechać i popodziwiać Wasze dzieło?
Życzę Wam wymarzonej pogody, bo spotkanie na pewno będzie wspaniałe i tego życzyć nie muszę.
Pozdrawiam

Różnie sie w zyciu składa wiec moze kiedys????Pozdrawiam.
Juzia 22:39, 13 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

a ja zebami dzwonie tak zmarzłam podlewajac ogród. Przyślij troszke deszczu ale bez burz.

Ja też mogę trochę deszczu podesłać, bo co 15 min pada. Wzamian słonka ciut poproszę
Bogdzia 22:41, 13 maj 2014

Juzia_G napisał(a)

Ja też mogę trochę deszczu podesłać, bo co 15 min pada. Wzamian słonka ciut poproszę

U mnie słonko świeciło cały dzień ale jakims zimnym światłem że w kurtce trzeba chodzic. Chcesz takie???