Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Nikita 00:27, 01 cze 2014

Bogdziu zaglądam co słychać...śliczny ten powojnik...w ogóle wszystko śliczne!

W sprawie objazdówki ekipy łódzkiej to na razie ustalona jest data (28.06) i fakt, że będzie to objazdówka z grilem u mnie...jak coś się nowego "wykluje" oczywiście natychmiast prześlemy info.
Macham wieczorową porą życząc udanej niedzieli.
paniprzyroda 06:35, 01 cze 2014

Pozdrawiam w niedzielny poranek. Słoneczko świeci, ptaszki śpiewają, a ja z kawką u Ciebie. Wszyscy jeszcze śpią, nikt nic ode mnie nie chce, nie muszę śpieszyć do pracy. Jak ja lubię takie chwile
Bogdzia 08:38, 01 cze 2014

Nikita napisał(a)
Bogdziu zaglądam co słychać...śliczny ten powojnik...w ogóle wszystko śliczne!

W sprawie objazdówki ekipy łódzkiej to na razie ustalona jest data (28.06) i fakt, że będzie to objazdówka z grilem u mnie...jak coś się nowego "wykluje" oczywiście natychmiast prześlemy info.
Macham wieczorową porą życząc udanej niedzieli.

Będe cierpliwie a właściwie niecierpliwie czekac na wiadomośc. Pozdrówka.
Bogdzia 08:40, 01 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Pozdrawiam w niedzielny poranek. Słoneczko świeci, ptaszki śpiewają, a ja z kawką u Ciebie. Wszyscy jeszcze śpią, nikt nic ode mnie nie chce, nie muszę śpieszyć do pracy. Jak ja lubię takie chwile

Też kiedyś lubiłam takie chwile jak jeszcze dzieci były w domu , teraz zawsze mam tak i mniej sie zauwaza jak to fajnie.Miłego dnia.
Bogdzia 08:41, 01 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja sobie Maję obejrzałam...... i wiesz który odcinek....

Miło w takim razie ze do mnie zaglądasz, ja nie ogladam bo wszystko bym chciała zmienic.
Bogdzia 08:44, 01 cze 2014

popcarol napisał(a)
Cudne masz te Rh. Ale i bylin sporo! Ale powojnik! I te irysy! piękne

Bylin mam coraz więcej . M przestał narzekac na nie jak okazało sie że pod krzakami też trzeba pielic i ze jest to trudniejsze niz przy bylinach.A i z ciśnieniem juz nie mam az takich problemów jak kiedys.Zaczyna mi kwitnąc nowy biały powojnik zanosi sie na duze kwiaty , zobaczymy jaki bedzie.Miłej niedzieli.
Madzenka 09:19, 01 cze 2014

A ja z przyjemniścią muszę stwierdzić że mam coraz mniej chwastów, jakoś opanowalam wreszcie z nimi walkę. Jeszcze przed pgrodzeniem walczę i denerwuje mnie to ciąglę plewienie ale jeszcze z rok ...
Kasya 09:20, 01 cze 2014

Zapowiada sie piekny dzien
pozdrawiam
Mathildis 20:05, 01 cze 2014

Bogdzia napisał(a)

Bogusiu dziękuję ale ja już naprawde nie smiem zdjec wstawiac bo od trzech lat stale to samo pokazuje a teraz to spotkanie i każdy zdjecia wklejał, ja też niemało wkleiłam.Jak się zaczna inne roślinki niz rh to zrobię zdjecia. Pozdrawiam.

To ja już się cieszę...
eliza3 20:58, 01 cze 2014

Znowu z dużą przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu, u Ciebie zawsze coś kwitnie, ale trzeba przyznać, że kiedy rododendrony zaczynają spektakl to inne kwiaty schodzą na drugi plan... ale kochamy wszystkie i te duże i te najmniejsze...
Pozdrawiam cieplutko.