Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ewsyg 21:03, 25 sie 2014

Bogdziu, u Ciebie zawsze jest na co popatrzeć. Rudbekie tak pięknie kwitną a obok lilie wodne. Taka myśl mi przyszła do głowy, że to połączenie lata i jesieni. Szkoda, że to już końcówka lata. Ja lubię lato i ciepełko.
Kondzio 21:05, 25 sie 2014

Oj tęskniłem za twoim ogrodem ja tez chyba bede robił przerwę wstawiania zdjec ale twoj ogrod moge oglądać cały czas
Kasya 21:10, 25 sie 2014

Ale trafiłam.... Bogdziu, bajeczne te zdjęcia
Bogdzia 21:17, 25 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bożenko piękne prezenty i spotkanie miałyście super

Tak to prawda. A zaraz następne spotkania , w Kutnie , w Rzeszowie i wyprawa do Skierniewic ale w Zduńskiej Woli ceny były tak niskie że nie wiem czy jest sens jechac do Skierniewic tym bardziej ze nic kupic już nie mogę bo nie mam gdzie sadzic.Pozdrawiam Bogusiu.
Bogdzia 21:19, 25 sie 2014

ewsyg napisał(a)
Bogdziu, u Ciebie zawsze jest na co popatrzeć. Rudbekie tak pięknie kwitną a obok lilie wodne. Taka myśl mi przyszła do głowy, że to połączenie lata i jesieni. Szkoda, że to już końcówka lata. Ja lubię lato i ciepełko.

Dla mnie to lato było za gorące ale nawet takie wolę od zimy, też mi żal że już jesienią czuc , pocieszyc mnie może tylko duża ilosc grzybów w moim lesie ale jak na razie podobno ich nie ma.Pozdrówka ślę.
Bogdzia 21:22, 25 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Oj tęskniłem za twoim ogrodem ja tez chyba bede robił przerwę wstawiania zdjec ale twoj ogrod moge oglądać cały czas

Konrad Ty tyle robiłes zmian ze nie rób przerwy. U mnie zmian juz zrobic sie nie da bo wszystko za duze porosło i nic przesadzic sie nie da wiec taki ogród juz wszyscy znaja stąd ta przerwa a Twój jest stale zmieniany i wszyscy chętnie oglądają. Pozdrówka.
Napia 21:24, 25 sie 2014

Bogdzia napisał(a)

Przeczytaam Twój post juz prawie o zmroku i specjalnie dla Ciebie poleciałam zrobic te zdjecia ale kolory bedą zmienione bo było już prawie ciemno. Nie robie zdjec bo nie chce stale tego samego pokazywac , chce zrobic przerwę , niech ludzie odpoczna od mojego ogrodu zbyt często ogladanego , ale dla Ciebie trochę zdjęc zrobiłam.

Bogdziu, nie wiem co napisać, jestem wzruszona i co tu dużo mówić zachwycona Twoim ogrodem. O zmierzchu kolory są już złamane i nic nie jest oczywiste. Baśniowo, tajemniczo, pięknie.
Bardzo się cieszę, że postanowiłaś sobie zrobić przerwę od przerwy jeżeli o mnie chodzi, to mogłabym oglądać Twój ogród codziennie, bo przecież on się stale zmienia i odkrywa swoje sekrety. Zresztą z przyjemnością wracam do wcześniejszych zdjęć Twojego ogrodu i miło wyłapywać różnice pomiędzy tym, co było i tym, co jest Zdjęciami swojego ogrodu sprawiłaś mi olbrzymią przyjemność.
Dziękuję
Bogdzia 21:24, 25 sie 2014

Kasya napisał(a)
Ale trafiłam.... Bogdziu, bajeczne te zdjęcia

No to jeszcze dołożę

Bogdzia 21:26, 25 sie 2014

Bogdzia 21:30, 25 sie 2014

Napia napisał(a)

Bogdziu, nie wiem co napisać, jestem wzruszona i co tu dużo mówić zachwycona Twoim ogrodem. O zmierzchu kolory są już złamane i nic nie jest oczywiste. Baśniowo, tajemniczo, pięknie.
Bardzo się cieszę, że postanowiłaś sobie zrobić przerwę od przerwy jeżeli o mnie chodzi, to mogłabym oglądać Twój ogród codziennie, bo przecież on się stale zmienia i odkrywa swoje sekrety. Zresztą z przyjemnością wracam do wcześniejszych zdjęć Twojego ogrodu i miło wyłapywać różnice pomiędzy tym, co było i tym, co jest Zdjęciami swojego ogrodu sprawiłaś mi olbrzymią przyjemność.
Dziękuję

To ja Ci dziękuje za tyle miłych słów. Pozdrówka śle.