Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

yolka 07:39, 30 wrz 2014

Rododendrowy impresjonizm, nowy nurt artystyczny. Jeju jak mi sie podoba, czekam jeszcze na mgłę z prześwitujacym słoneczkiem, Pozdrawiam
eda 15:53, 30 wrz 2014

yolka napisał(a)
Rododendrowy impresjonizm, nowy nurt artystyczny. Jeju jak mi sie podoba, czekam jeszcze na mgłę z prześwitujacym słoneczkiem, Pozdrawiam [/qute/]

pomyliłka
eda 15:55, 30 wrz 2014

Piękne jesienne kolorki kwiatów i otoczenia Pozdrówka
Bogdzia 16:28, 30 wrz 2014

yolka napisał(a)
Rododendrowy impresjonizm, nowy nurt artystyczny. Jeju jak mi sie podoba, czekam jeszcze na mgłę z prześwitujacym słoneczkiem, Pozdrawiam

Jola ale mi zasunęłas. Nie wiem czu uda mi się zrobic zamówione zdjęcie bo u mnie las i mgły się nie ścielą tak pięknie jak nad jeziorami na otwartej przestrzeni. Obserwowac bedę. Pozdrówka.
Bogdzia 16:30, 30 wrz 2014

eda napisał(a)
Piękne jesienne kolorki kwiatów i otoczenia Pozdrówka

Miło Cie widziec a wlasciwie Was widziec. Pozdrówka równiez ślę.
Bogdzia 16:31, 30 wrz 2014

paniprzyroda napisał(a)
Na koniec dnia zaliczyłam u Ciebie piękny spacer Tego mi było potrzeba łał, jakie hortki

Hortki tworza drugi rzad więc musza byc duże by były widoczne. Pozdrówka Mariolko.
Bogdzia 16:33, 30 wrz 2014

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, pokazywałam moje widzenie Wojsławic różanecznikowych i przy okazji Ogrodu Japońskiego we W-wiu, wciąż pamiętam zapach azalii.
Wojsławice zapamiętałam jako ogród z baśni, w którym byłam pierwszy raz w wieku ok. 10 lat wiosną, oczarowały mnie kwiaty, kolory, zapachy.
Dzisiaj jest już wiele pięknych ogrodów, w tym Twój który zapragnęłam zobaczyć, dotknąć, i to mi się udało. Ogród uroczy, ale właścicielka brylant, mówiąc krótko. Uściski zostawiam.

Weroniko dzięki za sympatię do mnie , nie załujesz mi komplementów na które na pewno nie zasługuję. Cieszę sie ze byłas u mnie a własciwie byliście i mam nadzieję ze jeszcze to powtórzycie. Buziaki.
Bogdzia 16:34, 30 wrz 2014

anipla napisał(a)
Bożenko latam po tych wątkach i tu płacić tam nie płacić i znowu płacić to w końcu płacić czy nie płacić? ...pewnie na miejscu się dowiem , buziaki przesyłam

Ostatecznie nie płacic. Sama to załatwię. Dzieki za pomoc. Pozdrówka.
Napia 17:04, 30 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Ponieważ zrobiłas mnóstwo zdjec w Wojsławicach to i ja sie dzis zmobilizowałam i coś tam pstryknęłam.

Bogdziu, ale pięknie u Ciebie... Cały ogród prześwietlony słońcem napatrzyć się muszę za cały dzień, bo u nas pada i pada
Bogdzia 20:54, 30 wrz 2014

Napia napisał(a)

Bogdziu, ale pięknie u Ciebie... Cały ogród prześwietlony słońcem napatrzyć się muszę za cały dzień, bo u nas pada i pada

U mnie dziś też było gorzej , zachmurzyło się a wieczorem zaczęło mżyc.Szkoda bo prognozy były inne , miało się popsuc dopiero od czwartku.Pozdrawiam.