Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:34, 20 paź 2012

Agacia napisał(a)
Bogdziu kochana!! Nie wiem co to za ptaszki u mnie, ale to chyba nie wróbelki...?

Takie ptaszki to tylko mogą byc mazurki lub wróbelki a że na głowach samców jest szary kolor to muszą byc wróble, ale jak tak mi piszesz to idę zobaczyc.
Dzidka 21:35, 20 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Aż zaniemówiłam.
anula_wn 21:35, 20 paź 2012

jesień JEST piękna !!!!
najpiękniejsza kolorowa, nostalgiczna, spokojna.....
Bogdzia 21:37, 20 paź 2012

Klamber napisał(a)
Bogdziu i niech mi ktoś powie że jesień nie jest piękna, twoje ostatnie fotki to rewelacja.

Jesień wszyscy by polubili gdyby nie zapowiadała zimy. Oczywiście że jest piękna. Mnie te drzewa co rok kojarza sie z bajką o królu Midasie który wszystko miał ze złota.Listki na drzewach jak z łote monety. Cudnie to wszystko wygląda. Buki i klony to jesienią baśniowe drzewa.Pozdrawiam serdecznie Robercie.
Madzenka 21:37, 20 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożeno zazdrościłam Ci i Ani Asc ptaszkow. Wreszcie do mnie zaczynają przylatywać. Dzisiaj z M przez okno kuchenne obserowaliśmy szalejące sikorki. Tzn M mówi, źe to sikorki ja tylko potrafiłam piać z zachwytu nad ich pięknymi brzuszkami. Ale szalały wreszcie z pustkowia ogród się u mnie robi i mam własne ptaszki Chyba muszę zacząć aparat przygotowywać
I muszę karmę dla ptaków zakupić i domek !!!

No to sie bardzo cieszę ale tak jak piszesz zakupuj to wszystko żeby sasiadów nie wybrały. Do jedzenia słonecznik i zimą słoninka.A aparat to mus . Pocwicz robienie zdjęc seryjnych wtedy łatwiej uzyskac zdjęcia bo jak robisz pojedyncze to najczęściej spust naciśniesz jak już sikorki nie ma. To już masz ogrodowe zajęcie na zimę.

Bożenko muszę zatem zdjęcia seryjne robić , bo to szalone ptaki, fruwały jak pędziwiatry, z drzewka na krzak i jakby się kłóciły Ależ to fajne zajęcie na zimę
Zatem kupie słonecznik
Madzenka 21:38, 20 paź 2012

Dubelek
Bogdzia 21:38, 20 paź 2012

Dzidka napisał(a)

Aż zaniemówiłam.

U Ciebie pewnie tez jest pięknie. Witaj Dzidko. Miło Cie widziec.
Bogdzia 21:39, 20 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Bożeno zazdrościłam Ci i Ani Asc ptaszkow. Wreszcie do mnie zaczynają przylatywać. Dzisiaj z M przez okno kuchenne obserowaliśmy szalejące sikorki. Tzn M mówi, źe to sikorki ja tylko potrafiłam piać z zachwytu nad ich pięknymi brzuszkami. Ale szalały wreszcie z pustkowia ogród się u mnie robi i mam własne ptaszki Chyba muszę zacząć aparat przygotowywać
I muszę karmę dla ptaków zakupić i domek !!!

No to sie bardzo cieszę ale tak jak piszesz zakupuj to wszystko żeby sasiadów nie wybrały. Do jedzenia słonecznik i zimą słoninka.A aparat to mus . Pocwicz robienie zdjęc seryjnych wtedy łatwiej uzyskac zdjęcia bo jak robisz pojedyncze to najczęściej spust naciśniesz jak już sikorki nie ma. To już masz ogrodowe zajęcie na zimę.

Bożenko muszę zatem zdjęcia seryjne robić , bo to szalone ptaki, fruwały jak pędziwiatry, z drzewka na krzak i jakby się kłóciły Ależ to fajne zajęcie na zimę
Zatem kupie słonecznik

Zima w tym roku szybko Ci minie.
Bogdzia 21:41, 20 paź 2012

anula_wn napisał(a)
jesień JEST piękna !!!!
najpiękniejsza kolorowa, nostalgiczna, spokojna.....

Wszystko prawda. I mogła by trwac do Bożego Narodzenia, potem zima cały styczeń i pół lutego a potem już wiosna. Tak bym chciała.
anula_wn 21:43, 20 paź 2012

ja też Bogdziu, ja tez
no ale nie zawsze jest idelanie...... czasem trzeba stawić czoła temu co przynosi nam los