Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:36, 20 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Bogdziu, takich obrazów tylko pozazdrościć

Myślę ze nie zazdrościc tylko sie z nich cieszyc. Ja sie cieszę wszystkimi ładnymi roślinami jakie tu dziewczyny pokazują więc moimi tez mogą sie inni cieszyc.
Mala_Mi 22:43, 20 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Proszę o lepsze klony........ siedzą cały dzień w ogrodzie

Ania klony nie mogą byc lepsze są zawsze jak oryginał.

No i pozamiatane.. ....
a teraz lecę, bo mignęło mi że swój las pokazujesz.....złoty las... cudny las.. jak z króla MIdasa......
Madzenka 22:46, 20 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Może się przynajmniej tej zimy nauczę rozpoznawać różne ptaki?

A masz blisko park albo las żeby miały skąd przylatywac różne gatunki? Na przedwiośniu przylatuje sporo ptaków wracających z cieplejszych stref i wtedy można ciekawe zobaczyc.

Mam mini las Latem były stada wróbli i dlatego tak bardzo sie z sikorek ucieszyłam. A nad polami niesamowicie skowronki śpiewały od wiosny! ociany bchodzą po polu jest dużo ptaków ale do nas nie zlatywały sie
eliza3 22:49, 20 paź 2012

Ależ tu gwarno dzisiaj u Ciebie Piękne widoki pokazujesz, aż dech zapierają, więc się nie dziwię, że tyle komentarzy Czytam, że gardełko boli, więc życzę spokojnej nocy,bo one przy anginie bywają trudne. Jutro zajrzę zobaczyć jak się czujesz, a teraz dużo pij, ssij i śpij dobrze. Do jutra
Bogdzia 22:49, 20 paź 2012

asc napisał(a)

Proszę o lepsze klony........ siedzą cały dzień w ogrodzie

Ania klony nie mogą byc lepsze są zawsze jak oryginał.

No i pozamiatane.. ....
a teraz lecę, bo mignęło mi że swój las pokazujesz.....złoty las... cudny las.. jak z króla MIdasa......

Dobrze że sie z klonami pogodziłas.
Mala_Mi 22:50, 20 paź 2012

Bogdziu.... doczekałam złotego lasu..... i brzozy też tak pięknie u Ciebie się wybarwiły..... lecę zawołąć mojego M niech też zobaczy ten horyzont w złocie........... a mówią, że Król Midas był tylko w bajce.. a g. prawda... był u Ciebie..... Słabo chwalisz swoje buki..... wiersz o nich trzeba ułożyć........ boskie, niebiańskie, nieziemskie..... łał, łał... ale widok.......
Bogdzia 22:51, 20 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Może się przynajmniej tej zimy nauczę rozpoznawać różne ptaki?

A masz blisko park albo las żeby miały skąd przylatywac różne gatunki? Na przedwiośniu przylatuje sporo ptaków wracających z cieplejszych stref i wtedy można ciekawe zobaczyc.

Mam mini las Latem były stada wróbli i dlatego tak bardzo sie z sikorek ucieszyłam. A nad polami niesamowicie skowronki śpiewały od wiosny! ociany bchodzą po polu jest dużo ptaków ale do nas nie zlatywały sie

To rzeczywiście masz duże szanse na ciekawe ptaszki. Woda i jedzenie i aparat będą teraz w użyciu, reszta narzędzi do komórki.
Bogdzia 22:52, 20 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Ależ tu gwarno dzisiaj u Ciebie Piękne widoki pokazujesz, aż dech zapierają, więc się nie dziwię, że tyle komentarzy Czytam, że gardełko boli, więc życzę spokojnej nocy,bo one przy anginie bywają trudne. Jutro zajrzę zobaczyć jak się czujesz, a teraz dużo pij, ssij i śpij dobrze. Do jutra

Leczę sie jak moge ale mi nie przechodzi . Nieciekawie się czuję.
Bogdzia 22:55, 20 paź 2012

asc napisał(a)
Bogdziu.... doczekałam złotego lasu..... i brzozy też tak pięknie u Ciebie się wybarwiły..... lecę zawołąć mojego M niech też zobaczy ten horyzont w złocie........... a mówią, że Król Midas był tylko w bajce.. a g. prawda... był u Ciebie..... Słabo chwalisz swoje buki..... wiersz o nich trzeba ułożyć........ boskie, niebiańskie, nieziemskie..... łał, łał... ale widok.......

Moze kiedyś ułożę ale nie jak jestem chora. Brak nastroju jak gardło boli i śliny nawet przełknąc nie można.Na buki patrzę co rok i co rok napatrzec sie nie mogę. Cały dzień na nie zerkam i M wołam co sie zmieni oświetlenie. Są cudne.
Bogdzia 22:57, 20 paź 2012

Idę spac. Do jutra . A jutro tez ładny dzień ma byc.