Tobie Bogdziu życzę zdrówka, doczytałem się że gardziołko nawala, Ja przywiozłem dziś od koleżanki pigwy gruszkowej to narobię sobie do herbatki syropku, ja w ogóle nie choruję ale szprycuje się pigwą cały rok a herbatek wypijam przynajmniej 5 dziennie. Orzecha przywiozłem metrowego ze 3 lata ma, ładny, ma prawie białą kore. Pozdrawiam.
Bożenko. Zdrowia Ci życzę i obyś więcej choby nie musiała przewidywać
Wot i zapisać się do specjalisty.... Ostatnio moją mamę do szpiatal na operację ortopedyczna zapisali za 7 lat..... Dobrze, że moja mam ma poczucie humoru i odpowiedziała zatem "nie dowidzenia" bo mam 78 lat!!!....
Tobie Bogdziu życzę zdrówka, doczytałem się że gardziołko nawala, Ja przywiozłem dziś od koleżanki pigwy gruszkowej to narobię sobie do herbatki syropku, ja w ogóle nie choruję ale szprycuje się pigwą cały rok a herbatek wypijam przynajmniej 5 dziennie. Orzecha przywiozłem metrowego ze 3 lata ma, ładny, ma prawie białą kore. Pozdrawiam.
Nie mam pigwy i nie mam już gdzie jej posadzic . Muszę na rynku zobaczyc może uda sie kupic. Fajnie że masz orzecha zeby tylko miał miękka skorupkę i łatwo wyjmujący się miąższ. Dzieki za życzenia zdrowia. Serdecznie pozdrawiam.
Myślę ze nie zazdrościc tylko sie z nich cieszyc. Ja sie cieszę wszystkimi ładnymi roślinami jakie tu dziewczyny pokazują więc moimi tez mogą sie inni cieszyc.
Ja nie w tym kontekście...
Zazdroszczę takiego widoku z okna, bo ja ze swojego takiego mieć nigdy nie będę. Dlatego do parku biegam aby 'to złoto' obejrzeć
Pięknie masz w tym parku a o tej zazdrości może głupio napisałam bo przecież wiem że nie o tą zła zazdrośc chodzi.Pozdrawiam Basiu serdecznie.
Bożenko. Zdrowia Ci życzę i obyś więcej choby nie musiała przewidywać
Wot i zapisać się do specjalisty.... Ostatnio moją mamę do szpiatal na operację ortopedyczna zapisali za 7 lat..... Dobrze, że moja mam ma poczucie humoru i odpowiedziała zatem "nie dowidzenia" bo mam 78 lat!!!....
Poczucie humoru przydatne w każdej sytuacji ale jak sie słyszy że nie leczą ludzi chorych na raka to nawet zdrowi są przerazeni.Operacja ortopedyczna też bardzo potrzebna bo decyduje o tym czy człowiek jeszcze sam sobie poradzi czy juz muszą sie nim inni zając a to bardzo duży wpływ ma na psychikę a wiec na wszystko.Pozdrawiam Marzenko.
Ja nie jestem wymagajacy co się nie da wyjąć to romek wyjmie, aby tylko chciał rosnąć u mnie to już chyba 8 którego posadziłem. Pigwa ładny krzew 3 m i owocu bardzo dużo, cieszyła się gospodyni że w ogóle chciałem wziąć, na bazarku 12 zł kg a dostałem 3 kg.