Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:10, 21 paź 2012

monteverde napisał(a)
Kuruj się Bogdziu, kuruj pozdrawiam

Robię co mogę. Dzieki Aniu.
Mala_Mi 21:39, 21 paź 2012

Szafowa Danusia ma dużo fajnych roślin... ale który to był buk???
Bogdzia 21:43, 21 paź 2012

asc napisał(a)
Szafowa Danusia ma dużo fajnych roślin... ale który to był buk???

Taki płaczący jak Twoja wiśnia ale nazwy Ci nie powiem. W tamtym roku jesienią było sporo zdjęc.A najlepiej spytaj Danusie.
Klamber 22:01, 21 paź 2012

Tobie Bogdziu życzę zdrówka, doczytałem się że gardziołko nawala, Ja przywiozłem dziś od koleżanki pigwy gruszkowej to narobię sobie do herbatki syropku, ja w ogóle nie choruję ale szprycuje się pigwą cały rok a herbatek wypijam przynajmniej 5 dziennie. Orzecha przywiozłem metrowego ze 3 lata ma, ładny, ma prawie białą kore. Pozdrawiam.
barbara_kraj... 22:06, 21 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, takich obrazów tylko pozazdrościć

Myślę ze nie zazdrościc tylko sie z nich cieszyc. Ja sie cieszę wszystkimi ładnymi roślinami jakie tu dziewczyny pokazują więc moimi tez mogą sie inni cieszyc.

Ja nie w tym kontekście...
Zazdroszczę takiego widoku z okna, bo ja ze swojego takiego mieć nigdy nie będę. Dlatego do parku biegam aby 'to złoto' obejrzeć

Madzenka 22:15, 21 paź 2012

Bożenko. Zdrowia Ci życzę i obyś więcej choby nie musiała przewidywać
Wot i zapisać się do specjalisty.... Ostatnio moją mamę do szpiatal na operację ortopedyczna zapisali za 7 lat..... Dobrze, że moja mam ma poczucie humoru i odpowiedziała zatem "nie dowidzenia" bo mam 78 lat!!!....
Bogdzia 22:15, 21 paź 2012

Klamber napisał(a)
Tobie Bogdziu życzę zdrówka, doczytałem się że gardziołko nawala, Ja przywiozłem dziś od koleżanki pigwy gruszkowej to narobię sobie do herbatki syropku, ja w ogóle nie choruję ale szprycuje się pigwą cały rok a herbatek wypijam przynajmniej 5 dziennie. Orzecha przywiozłem metrowego ze 3 lata ma, ładny, ma prawie białą kore. Pozdrawiam.

Nie mam pigwy i nie mam już gdzie jej posadzic . Muszę na rynku zobaczyc może uda sie kupic. Fajnie że masz orzecha zeby tylko miał miękka skorupkę i łatwo wyjmujący się miąższ. Dzieki za życzenia zdrowia. Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 22:17, 21 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Bogdziu, takich obrazów tylko pozazdrościć

Myślę ze nie zazdrościc tylko sie z nich cieszyc. Ja sie cieszę wszystkimi ładnymi roślinami jakie tu dziewczyny pokazują więc moimi tez mogą sie inni cieszyc.

Ja nie w tym kontekście...
Zazdroszczę takiego widoku z okna, bo ja ze swojego takiego mieć nigdy nie będę. Dlatego do parku biegam aby 'to złoto' obejrzeć

Pięknie masz w tym parku a o tej zazdrości może głupio napisałam bo przecież wiem że nie o tą zła zazdrośc chodzi.Pozdrawiam Basiu serdecznie.
Bogdzia 22:21, 21 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko. Zdrowia Ci życzę i obyś więcej choby nie musiała przewidywać
Wot i zapisać się do specjalisty.... Ostatnio moją mamę do szpiatal na operację ortopedyczna zapisali za 7 lat..... Dobrze, że moja mam ma poczucie humoru i odpowiedziała zatem "nie dowidzenia" bo mam 78 lat!!!....

Poczucie humoru przydatne w każdej sytuacji ale jak sie słyszy że nie leczą ludzi chorych na raka to nawet zdrowi są przerazeni.Operacja ortopedyczna też bardzo potrzebna bo decyduje o tym czy człowiek jeszcze sam sobie poradzi czy juz muszą sie nim inni zając a to bardzo duży wpływ ma na psychikę a wiec na wszystko.Pozdrawiam Marzenko.
Klamber 22:31, 21 paź 2012

Ja nie jestem wymagajacy co się nie da wyjąć to romek wyjmie, aby tylko chciał rosnąć u mnie to już chyba 8 którego posadziłem. Pigwa ładny krzew 3 m i owocu bardzo dużo, cieszyła się gospodyni że w ogóle chciałem wziąć, na bazarku 12 zł kg a dostałem 3 kg.