To tanio, ja 2 lata temu dałam na allego 50 zł i to za malutki patyczek. Fakt ze kwiat ma piękny i pełny ale mimo wszystko do dla mnie sporo kasy... A Twój rarytas bardzo mi się podoba - w cenie też
Bożenko, ponad dwa tysiące wpisów od mojej ostatniej wizyty, nie próżnujecie tu, oj nie Pozdrawiam ciepło i postaram się czasem zerknąć na Wasze kolorowe włości
Po Twoim wpisie pomyślałam że własciwie jakby trawe kosic ale nieco wyżej niż zwykle to liście przeciez zostaną i będa mogły odżywic cebulkę. Więc faktycznie problem może byc tylko z bardzo wysokimi krokusami i tych raczej w trawie nie ma co sadzic.Pewnie Twoje sa z tych niższych a i trawy moze nie kosisz bardzo nisko. Chyba sama posadze w trawie po tych przemyśleniach.Cieszę sie ze rh już w porzadku , one sa naprawde z dobrego źródła(szkółki).
Kasiu ja bym powiedziała ze to już normalna cena.One pomału tanieja. Tą kupiłam w OBI a ten sklep do najtańszych nie należy więc jeśli u nich taka cena to wyraźnie tanieją.
Szkoda . U mojej najbliższej ogrodniczki ze dwa lata temu usypali na placyku kilka górek , prawie jednakowej wysokości. Niezbyt mi się to podobało ale jak obsadzili roslinami i minął rok , rosliny podrosły i rozrosły sie widoki są piękne.Wprawdzie to nie krokusy ale jest cudnie.
Agatko to wiadomo ża rzadko zagladasz. Wiem że masz ważniejsze sprawy na głowie i w sercu i cierpliwie poczekam do nastepnej Twojej wizyty.Wszystkiego dobrego.