Aniu nic na siłę . Twój ogród jest piękny i bez rh i pewnie to największa wartośc na Ogrodowisku że mamy tak różne ogrody bo strasznie nudno by było gdyby były jednakowe. A jak Ci się zachce rh to przecież łatwo je kupic. Macham do Ciebie.
Ewciu miło że zajrzałas. Doktorów nie lubię i już.A o planach dosadzen pod kątem jesieni czytałam tez u Ciebie , o tych roślinach które u sąsiada chcesz posadzic , bo to o jesienne widoki przeciez chodziło. Pozdrawiam serdecznie.
Hejka Bożenko ja także macham w twoją stronę masz rację, mam rośliny, które znam i które sprwdzają się w moim ogrodzie, chociaż ściągam nowinki, ale nie wszystko od razu
Bogdziu, wszyscy już wszystko pochwalili, i piękny widok firmowy z okna i bałagan z czerwonych liści na trawniku. To ja tylko napiszę, że dla mnie to też urocze widoki.
Miło mi Agnieszko że zajrzałaś. Mój ogród pokazuje bardzo czesto już ponad rok to faktycznie mozna powiedziec że jest to widok firmowy. Bałam sie pokazywac wszystko poraz drugi i w okolicy 1000 strony myslałam o wycofaniu się bo przeciez wiadomo ze nowego ogrodu nie stworzę a nie chcę nikogo zanudzac wiec miło mi więc jeśli jeszcze go ogladacie i chwalicie choc wszystko to juz znacie.
Oj nie wszystko Bogdziu, za każdym razem inaczej się odbiera widoki i co innego zauważa pozdrawiam