Aniu An-Tre, Aniu Monte, Sylwio, Weroniko, Maju, Ewo, Agnieszko , Basiu dzięki że do mnie zajrzałyscie i dzięki za miłe słowa. Serdecznie Was pozdrawiam.. Agnieszko - powiem prawdę : bardzo często zaglądam do salonu tylko po to by spojrzec przez okno . Lubię ten widok własciwie o każdej porze roku ,pewnie najmniej zimą ale i wtedy bywa ciekawie jak lecą olbrzymie płatki śniegu albo jak porywisty wiatr ozdobi dnie drzew z jednej strony śniegiem i są pasiaste no i oczwiście jak jest szron na drzewach.Wiosna i jesień to już całkowita pewnosc ładnych widoków a latem najbardziej lubie jak nad lasem jest tęcza lub jak mocny wiatr szarpie gałęzimi i one falują jak morze a jak były mocne wichury to tylko wzburzone morze daje ten sam odgłos co las.
Serdecznie jeszcze raz pozdrawiam.
Bogdzia, ogromnie to wzuszające jak ktoś w taki spodób opowiada i miejscu w którym mieszka. Aż by się chciałao tam z Tobą być Ja wogóle mam taką dziwną przypadłość że potrafię się wzruszyć jak widzę taki obraz jak u Ciebie za oknem...
Widok nieziemski o każdej porze roku
Zapraszam do mnie, myślę że będzie taka okazja. Ogród nie jest wcale jakis wyjątkowy , ot taki dla starszych ludzi jakimi my jestesmy ale jak sie ma wrażliwa duszę która widzi piękno to dużo można zobaczyc i w świecie roślin i w świecie zwierząt.Twój ogród jest młodszy od mojego ale wiele w nim ślicznych miejsc. Za kilka lat na pewno będzie zachwycał.Dzięki za miłe słowa.
Tak wiec lista Ci się wydłuża. Mnie już bardzo rzadko trafi się coś nowego. W tym roku była to jedynie ta czubatka którą pokazywałam. Na więcej trudno liczyc bo ptaki są związane z różnymi siedliskami i ich z byle powodu nie zmienią. Pozdrawiam Aniu.