MUSZĘ PRZYMUSZAĆ CZĘŚCIEJ
Czy ten na pierwszych fotkach to kowalik??? Fajnie korzystają z tych karmniczków I widzę, że u Ciebie też kolejka stoi do wolnego stolika
Ledwo u Ciebie byłam i już tyle stron do nadrobienia. Dziękuję za rady rododendronowe
To zdjęcie po drodze odnalazłam w przecudnej jesiennej scenerii. Z tyłu masz zwykły żywopłot czy cisowy?
Tam jest żywopłot z thui , taki podwójny tzn dwa rzędy thui, a w środku jest kompostownik i miejsce gospodarcze np na piasek, ziemię w workach.Thuje są dośc mocno cięte żeby nie były zbyt wysokie.
Bardzo pomysłowy sposób na przesłonięcie kącika gospodarczego.
Nie potrafię umiejscowić tego miejsca w ogrodzie.
Stojąc na tarasie jest to po prawej stronie na samym końcu ogrodu, za brzozami. Pozdrawiam Dzidko.
MUSZĘ PRZYMUSZAĆ CZĘŚCIEJ
Czy ten na pierwszych fotkach to kowalik??? Fajnie korzystają z tych karmniczków I widzę, że u Ciebie też kolejka stoi do wolnego stolika
tak kowalik. Kolejka oczywiście stoi niemała ale nie robiłam szerokiego ujęcia bo wtedy mało widac.
Myślę, że wiosna jest najlepsza w Twoim cudnym ogrodzie... te świeże kwiaty, kipiące płomiennym kolorem azalie... Jednak teraz sobie myślę, że ogród bardziej zachwyca jesienią. Mam dylemat, gdybym miała wybierać, stawiam obie pory roku na równi.
Myślę, że wiosna jest najlepsza w Twoim cudnym ogrodzie... te świeże kwiaty, kipiące płomiennym kolorem azalie... Jednak teraz sobie myślę, że ogród bardziej zachwyca jesienią. Mam dylemat, gdybym miała wybierać, stawiam obie pory roku na równi.
Danusiu bardzo dziękuje za tak wysoką ocenę.Serdecznie pozdrawiam.