Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 21:02, 25 kwi 2015

Prawdziwe motyle w locie miałam też żółtą ale mi facet połamał jak zakładał siatkę już nie odbiła Twoja śliczna wcale się nie dziwię, że rośnie ciśnienie
Bogdzia 21:06, 25 kwi 2015

Dziewczyny pokaża zdjecia . Ja sle nieustajace buziaki dla naszego cudownego jedynaka Roberta i wszystkich najmilszych na świecie dziewczyn z dzisiejszego spotkania oraz jeszcze raz dla Rodziny Zymon , rzadko spotyka sie tak wspaniałych ludzi.
A nastepne spotkanie naszej grupy już w piątek u Kasi-Luizy i jej męża A którzy po tym cudownym dniu obdarowali mnie jeszcze złotem ogrodnika przekompostowanym nawozem końskim. Trzeba było widziec minę mojego M który z wrazenia nie mówił że nie mamy miejsca i po co mi to złoto. Buziaki dla Wszystkich o których mało napisałam , nowo poznanych 11Stokrotki i Reni133 (Pewnie cos mylę ale się domyślicie o kogo chodzi). Cudny dzień sie skończył ale magnolie bedą go przypominac. Specjalne podziekowania dla Karoli która była wspaniałą gospodynia, buziaków tysiące.
Bogdzia 21:07, 25 kwi 2015

monteverde napisał(a)
Prawdziwe motyle w locie miałam też żółtą ale mi facet połamał jak zakładał siatkę już nie odbiła Twoja śliczna wcale się nie dziwię, że rośnie ciśnienie

Tez uważam że jest przesliczna.
Nallar 21:09, 25 kwi 2015

Magnolie piękne, ale jeszcze piękniejsza opowieść. W tym co napisałaś jest tyle radości, oj chciałabym zobaczyć Twoje śmiejące się z radości i wrażenia oczka.
Magnolia trafiła w odpowiednie ręce, jestem pewna że zachwyci Cię pięknymi kwiatami.
Milka 21:09, 25 kwi 2015

Z zapartym tchem to przeczytalam, udzielil mi sie twoj entuzjazm, tyle radosci, super spotkanie, nowi ludzie i oczywiscie zdobycze, kolekcjonerskie magnolie i nie tylko, cudnie Bogdziu
A twoja magnolia wrecz zjawiskowa
Bogdzia 21:10, 25 kwi 2015

jankosia napisał(a)
Za strącenie dwóch płatków z tej żółtej ja jestem odpowiedzialna przepraszam
Teraz Bogdzia robi tak: dokupuje jeszcze kawałek działki i zakłada ogród magnoliowy A tą szkółkę poznaliśmy dzięki Małgosi To od niej zaczął się szał

Nie wiedziałam ze to Małgosia ja wynalazła. Szkólka warta polecenia wszystkim , fantastyczni ludzie i rośliny i dla Małgosi też podziekowania.
Bogdzia 21:11, 25 kwi 2015

Milka napisał(a)
Z zapartym tchem to przeczytalam, udzielil mi sie twoj entuzjazm, tyle radosci, super spotkanie, nowi ludzie i oczywiscie zdobycze, kolekcjonerskie magnolie i nie tylko, cudnie Bogdziu
A twoja magnolia wrecz zjawiskowa

Mam nadzieje ze bedzie tu zdjecie mojej jedynej z dwóch w Polsce Laury.Robert , dziewczyny wklejcie , proszę.
Bogdzia 21:12, 25 kwi 2015

Nallar napisał(a)
Magnolie piękne, ale jeszcze piękniejsza opowieść. W tym co napisałaś jest tyle radości, oj chciałabym zobaczyć Twoje śmiejące się z radości i wrażenia oczka.
Magnolia trafiła w odpowiednie ręce, jestem pewna że zachwyci Cię pięknymi kwiatami.

Rzeczywiście moja radośc nie ma dzis granic.
Bogdzia 21:13, 25 kwi 2015

Juzia napisał(a)
Gratuluję Bogdziu!
Oby rosła i kwitła pięknie!

Dzięki za zyczenia. Bardzo chce by sie spełniły.
an_tre 21:13, 25 kwi 2015

Bogdziu czytałam z zapartym tchem twoją opowieść o magnoliach, pięknym ogrodzie i wspaniałych ludziach gratuluję nabytku, są piękne i cieszę się że poznałaś nowe wspaniałe ogrodniczki
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies