Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 10:57, 10 cze 2015

rozark napisał(a)
Bogdziu, oczywiście jak masz ochotę gdzieś kogoś odwiedzić to możemy zajechać
ja nie wiem gdzie kto mieszka więc trudno mi decydować
pamiętaj tylko, że mamy 3,5 godz. jazdy x 2 strony + 1 godz. Sosnowiec + Luki

Nie mam pytań...ale Wy Dziewczynki sprytne, to obskoczycie
Milka 12:31, 10 cze 2015

Kolejne wyprawy, fajnie macie, ja uziemiona do końca czerwca albo i nawet połowy lipca, , będę wasze relacje oglądać
barbara_kraj... 13:19, 10 cze 2015

A może do mnie na wyprostowanie nóg wstąpicie? To po drodze.
Krys 13:36, 10 cze 2015

Bożenko ale wyjazdów :0 zostawie u Ciebie link do informacji o wyjezdzie do Pęchcina bo masz duuuzo zagladających
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015?page=9#post_4
Pszczelarnia 14:08, 10 cze 2015

Bogdzia, szalejesz! Ale to jest piękne. Boś wspaniałym "kompanem"!
Margarete 14:43, 10 cze 2015

Ależ ładne te twoje róże - wszystkie, ale ta czerwona najładniejsza
U mnie moja czerwona sie zbuntowała - czytałam co mi pisałas u Anity i rzeczywiście ta bruzdownice wykluczyłam... ale cos jej jest ewidentnie....tylko co ?

Widzimy sie w niedziele to pogadamy o dalszych planach wyjazdowych

W minioną niedziele byłam Z Mariolą w Wilanowie - nowo odrestaurowany ogród barokowy wokół pałacu i rosarium - śliczne
A w drodze powrotnej zajrzałyśmy do Powsina - do ogrodu botanicznego, jeszcze kwitły rodki - duże sa i tak na wzrost i wielkość to wiesze niż w Wojsławicach ale jest ich dużo mniej niż w Wojsławicach. Specjalnie wysłałam ci widoczek z nimi Mam kilka zdjec ale nie na swoim aparacie, jak zgram to wrzuce na swój watek.
Azalie juz niestety w wiekszości były zwiędłe, pontyjskich jest spoo, rodków cały wielki szpaler kwitnących. Warto tam wpaśc na przyszłą wiosne bo jest też aleja magnoliowa, no i rh i azalie.

Bogdzia 15:00, 10 cze 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Bogdziu jesteś niesamowita! Najpierw spektakl rh i azalii a teraz róże i iryski... jak Ty to robisz? Pozdrawiam

Kto wie Aniu moze jeszcze czyms uda mi się Ciebie zaskoczyc. Do zimy daleko wiec szanasa jest.
Bogdzia 15:02, 10 cze 2015

Margarete napisał(a)
Ależ ładne te twoje róże - wszystkie, ale ta czerwona najładniejsza
U mnie moja czerwona sie zbuntowała - czytałam co mi pisałas u Anity i rzeczywiście ta bruzdownice wykluczyłam... ale cos jej jest ewidentnie....tylko co ?

Widzimy sie w niedziele to pogadamy o dalszych planach wyjazdowych

W minioną niedziele byłam Z Mariolą w Wilanowie - nowo odrestaurowany ogród barokowy wokół pałacu i rosarium - śliczne
A w drodze powrotnej zajrzałyśmy do Powsina - do ogrodu botanicznego, jeszcze kwitły rodki - duże sa i tak na wzrost i wielkość to wiesze niż w Wojsławicach ale jest ich dużo mniej niż w Wojsławicach. Specjalnie wysłałam ci widoczek z nimi Mam kilka zdjec ale nie na swoim aparacie, jak zgram to wrzuce na swój watek.
Azalie juz niestety w wiekszości były zwiędłe, pontyjskich jest spoo, rodków cały wielki szpaler kwitnących. Warto tam wpaśc na przyszłą wiosne bo jest też aleja magnoliowa, no i rh i azalie.

No czekam na zdjecia z Powsina bo to co mi przysłałyscie to rh piękne i wielkie.Ja juz na przyszły rok moge sie zgłosic na ta wycieczkę do PowsinaTrzeba rzeczywiscie w niedziele poważnie ustalic plany wyjazdowe bo zaczyna byc bardzo ciasno z terminami.Buziaki.
Bogdzia 15:03, 10 cze 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdzia, szalejesz! Ale to jest piękne. Boś wspaniałym "kompanem"!

Nie wiem czy mnie nie maja juz dosc ale udaje ze nic nie widzęPozdrówka Ewus , do Ciebie też kiedys zajrzymy ale potrzebna jakas okazja
Bogdzia 15:06, 10 cze 2015

Krys napisał(a)
Bożenko ale wyjazdów :0 zostawie u Ciebie link do informacji o wyjezdzie do Pęchcina bo masz duuuzo zagladających
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5381-spotkanie-w-pechcinie-u-szmitow-2015?page=9#post_4

Dobrze Krysiu , ja oczywiscie jestem chętna choc umawiałam sie i z Renia i z Robertem że pojade z nimi ,ale myśle ze jak jedziemy razem to oni też.