Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:08, 19 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Ale nie z dnia na dzień. Aż tak to nie ma w ewolucji z tym ociepleniem i stepowieniem, chyba.

Ewo ,,chyba", ale rzeki wysychaja , Wisla jak strumyk a cała Polska żólta od suszy , czy to juz nie wystarczy. Poprawy wcale nie widac.
Bogdzia 17:18, 19 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Bozenko wspolczuje, susza jest okropna
U mnie na szczescie w tym roku jakos sie udalo, dalismy rade, ale jak ogladam ogrody na Ogrodowisku to az serce sciska

Zycze Ci deszczu, tak z calego serducha

Dzieki Kasiu , własnie byłam ciekawa jwk u Ciebie z deszczem w tym roku , mialam zajrzec do wątku, więc to tylko u nas taka susza okropna? Pozdrówka.
Bogdzia 17:19, 19 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Bozenko wspolczuje, susza jest okropna
U mnie na szczescie w tym roku jakos sie udalo, dalismy rade, ale jak ogladam ogrody na Ogrodowisku to az serce sciska

Zycze Ci deszczu, tak z calego serducha

Dzieki Kasiu , własnie byłam ciekawa jak u Ciebie z deszczem w tym roku , mialam zajrzec do wątku, więc to tylko u nas taka susza okropna? Pozdrówka.
Bogdzia 17:29, 19 sie 2015

popcorn napisał(a)
Zaglądam, do zobaczenia!
PS coś Ci obiecałam, coś przytargać??

Karola nic mi nie obiecałas i niczego nie chcę. Troche doniczek przywiozę.
Kasiek 17:57, 19 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Dzieki Kasiu , własnie byłam ciekawa jwk u Ciebie z deszczem w tym roku , mialam zajrzec do wątku, więc to tylko u nas taka susza okropna? Pozdrówka.

Przez caly lipiec i do teraz nie mielismy deszczu, pierwsze krople spadly jakies 3,4 dni temu i ciagle pada, i z tego bardzo sie ciesze. Susza zniszczyla wiele roslin, paszy dla bydla o ogrodach nie wspomne...

Moj wyglada dobrze, mam gline, podlewalam praktycznie tylko rh, reszte tak z doskoku i naprawde ogrod wyglada w miare dobrze. Trawnik troche gorzej ale tym sie nie przejmuje, juz pomalutku dochodzi do siebie. Wode jeszcze mamy w zbiorniku, a pamietam sierpien gdzie na poczatku miesiaca juz nie mielismy, bylo duzo gorzej...Pewnie ze szkoda kazdej roslinki i naszej pracy, ale na to wplywu nie mamy. Mi bardziej zwierzat szkoda
Kasiek 18:01, 19 sie 2015

Zajrzyj na watek o Bawarii, mam tam dla Ciebie fotke rh z wyspy kwiatowej Mainau. Mam nadzieje ze chociaz troszke sie rozweselisz
ana_art 18:33, 19 sie 2015

Popieram Anie, zróbcie nawadnianie i nie trzeba będzie stać po kilka godzin z wężem ile zmartwień mniej.
buziaki
ana_art 18:35, 19 sie 2015

Bogdzia napisał(a)

Juz sie przestałam denerwowac. Uschnie to uschnie, nie będzie roboty i spokojnie bedzie można odejsc do innego świata, nie bedzie żal, moze własnie o to chodzi?
przepraszam ale nie mogę się powstrzymać i powiem ale gadasz głupoty... uwierz chciałam użyć innego słowa
Bogdzia 21:03, 19 sie 2015

Kasiek napisał(a)

Przez caly lipiec i do teraz nie mielismy deszczu, pierwsze krople spadly jakies 3,4 dni temu i ciagle pada, i z tego bardzo sie ciesze. Susza zniszczyla wiele roslin, paszy dla bydla o ogrodach nie wspomne...

Moj wyglada dobrze, mam gline, podlewalam praktycznie tylko rh, reszte tak z doskoku i naprawde ogrod wyglada w miare dobrze. Trawnik troche gorzej ale tym sie nie przejmuje, juz pomalutku dochodzi do siebie. Wode jeszcze mamy w zbiorniku, a pamietam sierpien gdzie na poczatku miesiaca juz nie mielismy, bylo duzo gorzej...Pewnie ze szkoda kazdej roslinki i naszej pracy, ale na to wplywu nie mamy. Mi bardziej zwierzat szkoda

To jak u Ciebie pada to moze i do nas przyjdzie ten deszcz, oby. Dzięki serdeczne.
Bogdzia 21:06, 19 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Zajrzyj na watek o Bawarii, mam tam dla Ciebie fotke rh z wyspy kwiatowej Mainau. Mam nadzieje ze chociaz troszke sie rozweselisz

Własnie byłam , cudne miejsce i wszystko co pokazałas. Motylki najpiękniejsze. Ja dużych rh też nie obrywam bo nie jestem w stanie sięgnac do kwiatów.