Mirus dwa duże deszcze , zazdroszczę. U mnie jak dotad były w tym roku dwa kropienia i jeden średni deszcz i na tym koniec. Dzis trzy krople spadły mi na nos . Jutro jadę do Krys a wczesnej ze wszystkimi łodziankami na jakies targi ogrodnicze chyba w Zdńskiej Woli ,dokładnie nie wiem bo mnie zawiozą to nie muszę wiedziecW tym tygodniu jest bardzo możliwe ze bede w okolicy Muszyny ale jakos nie mogę sie zdecydowac, za daleko i nie chce mi się jechac.Pozdrówka serdeczne.
Wykop w salonie? To co Ty robisz ?, piwnicę pod salonem? Polecialam do Ciebie zobaczyc ale jakos nie dotarłam do informacji. Wykop wykopem , jesli przy tej okazji dachu nie zdejmujesz to deszcz nie powinien przeszkodzic ale fakt że robotnicy muszą na zewnątrz wychodzic to jednak faktycznie niech u Ciebie nie pada, chętnie przyjmę Twoja porcję deszczu.Buziaki .
Nawozem nie podsypuj ale przed zimą trzeba porzadnie podlac zeby zimą susza fizjologiczna ich nie dopadła.Zrób zdjecie tego gorszego i wstaw u mnie. Pozdrówka .
Dzieki serdeczne Jankosiu , na noc zapowiadaja deszcz, może Twoja pomoc okaże sie owocna. Czytałam ze jutro Cię nie bedzie , szkoda bo chciałam Ci dac śmiałka , może zostawic u Krysi?
Irenko nowy avatarek byłby fajny gdybys sie uśmiechnęła , moze da sie naprawic? Twój usmiech wszyscy znaja i pewnie kazdy chciałby go widziec. Co do pogody u mnie tez mają byc upały, a deszczu jak na razie nie było. Uśmiechnij sie
Małgos no przewidujesz dobrze jesli piszesz ze nie chcesz mnie denerwowac. Nie padało Cały prawie dzień chmurki nachodziły na słońce ale deszczu nie było, kilka pojedynczych kropli tylko spadło. Do zobaczenia juz rano.