jak nie wyzdrowieć ??? Władek fajnie wygląda .. i chyba mu przybyło Zazdroszczę spotkania z panem C. Graziella wygląda fajnie , tak jak łódzkie dziewczyny.. laski takie jak w grupie wrocławskiej Gęba mi się uśmiała do tych co znam i tych co nie znam....
Ale się cieszę że mieliśmy okazję się znów spotkać i do tego w takim fajnym miejscu. Dotarłam z opóźnieniem więc na grupowych fotkach mnie nie ma....za to pzy poczęstunku już na pierwszym planie U Karoliny było milo i wesoło. Podziwialiśmy jej tytaniczną pracę wykonaną na nowej działce...szacun....no i do tego wszystkiego były same smakołyki
Bogdziu u Ciebie same rarytasy, dopiero magnolka, teraz roduś...wiedzą komu zaufać można! I też cudne spotkanie miałyście Macham do Was
To głównie Robert i Krysia mi te rarytasy zalatwiają , ja jak mi powiedza ze nie ma to daje spokój ale Robert zawsze je zdobywa.
Bo dla Ciebie warto walczyć Bogdziu...
widzę że też nie próznujesz Bogdziu i w miłym gronie czas spędzasz kwiaty jak dzwoneczki? ...pierwszy raz widzę i to tylko na fotkach ale warto tu zagladać zawsze coś fajnego się wypatrzy
Ale super tunel z roslinami - chyba bym tam zwariowała Piękna fota sikory, ja przyłapałam dzięcioła z ... orzechem włoskim