Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

rozark 21:24, 05 gru 2015

miło cię było znowu zobaczyć
Bogdzia 21:26, 05 gru 2015

rozark napisał(a)
miło cię było znowu zobaczyć

Nie mam pewnosci czy to prawda w świetle tego co mi powiedziałas przez telefon.
Luki 22:36, 05 gru 2015

Bożenko taka karkówka to się może pod dywan schować Super spotkanie, ale z chęcią zostanę oświecony co to była za okazja, jakaś specjalna wystawa/ dni otwarte?
No i kolejny rarytas się w łapki trafił, lepiej trafić nie mógł. Jestem ciekaw czy Pan Ciepłucha dostał zaproszenie na maj?
malgorzata_s... 22:44, 05 gru 2015

Jak miło Was zobaczyć Siedzę i się uśmiecham Grupa świetna i zgrana
Z Wami to konie kraść. Zdobycz piękna do kolekcji. Narodowa kolekcja powstaje
Mala_Mi 23:02, 05 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

Stale o Tobie myślę jak się wyrabiasz.Trzymam kciuki.

Większość pisanego mam.. jutro niosę do weryfikacji. W poniedziałek zaliczam zaległości w wiedzy... trzymaj kciuki. Jutro nadrabiam zaległości w pracy i od poniedziałku dalej walczę.... jazda bez trzymanki... a tera wracam poczytać co przeoczyłam..
Mala_Mi 23:11, 05 gru 2015

jak miałam na włóki jechac to od razu wyzdrowiałam

jak nie wyzdrowieć ???

Władek fajnie wygląda .. i chyba mu przybyło

Zazdroszczę spotkania z panem C.
Graziella wygląda fajnie , tak jak łódzkie dziewczyny.. laski takie jak w grupie wrocławskiej

Gęba mi się uśmiała do tych co znam i tych co nie znam....
Margarete 23:13, 05 gru 2015

Ale się cieszę że mieliśmy okazję się znów spotkać i do tego w takim fajnym miejscu. Dotarłam z opóźnieniem więc na grupowych fotkach mnie nie ma....za to pzy poczęstunku już na pierwszym planie

U Karoliny było milo i wesoło. Podziwialiśmy jej tytaniczną pracę wykonaną na nowej działce...szacun....no i do tego wszystkiego były same smakołyki
Bogdzia 12:02, 06 gru 2015

Luki napisał(a)
Bożenko taka karkówka to się może pod dywan schować Super spotkanie, ale z chęcią zostanę oświecony co to była za okazja, jakaś specjalna wystawa/ dni otwarte?
No i kolejny rarytas się w łapki trafił, lepiej trafić nie mógł. Jestem ciekaw czy Pan Ciepłucha dostał zaproszenie na maj?

To były takie drzwi otwarte połączone z wystawą rh ale to było głównie dla odbiorców hurtowych którzy od razu składali zamówienia na wiosnę. Odbiór Tirami. My pewnie nie powinnyśmy się tam znaleźc ale czy mogłoby byc bez nas?????
Pan Ciepłucha dostał mój adres i telefon i nie wiem czy sam przyjedzie czy przyśle pracownika w kazdym badz razie weźmie ode mnie sadzonki do rozmnożenia tego maleńkiego rh z bordowymi dzwoneczkami. Ja go kupiłam u niego a teraz mam tylko ja, wiec się podziele sadzonkami zielnymi.

Bogdzia 12:03, 06 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak miło Was zobaczyć Siedzę i się uśmiecham Grupa świetna i zgrana
Z Wami to konie kraść. Zdobycz piękna do kolekcji. Narodowa kolekcja powstaje

Gosiu Ty oglądasz u nas a my u Ciebie. I u nas i u Ciebie było pewnie równie miło.Buziaki.
Bogdzia 12:04, 06 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)

Większość pisanego mam.. jutro niosę do weryfikacji. W poniedziałek zaliczam zaległości w wiedzy... trzymaj kciuki. Jutro nadrabiam zaległości w pracy i od poniedziałku dalej walczę.... jazda bez trzymanki... a tera wracam poczytać co przeoczyłam..

Kciuki bede trzymac i jestem pełna podziwu że dajesz rade.Trzymaj się nadal mocno.