Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:19, 29 lut 2016

ewsyg napisał(a)
Bożenko, bardzo jestem ciekawa zakupionych róż i piwonii. Szkoda, że różą nie służy klimat u Ciebie. To piękne rośliny, ale jak to królowe swoje za paznokciami mają . Szczęściarze z was, że macie soboty wolne i możecie się spotykać. Ja już pracuję nad wolą sobotą w maju bo bardzo pragnę zobaczyć Twój cudny ogród. Planuję kilka rodków u mnie, więc to będzie dla mnie bardzo cenna lekcja. Pozdrawiam

Pracuj nad tą sobotą majową bo ja ostatni raz robię u siebie spotkanie. Zakupy pokazałam wyżej. Na róze bardzo nie liczę ale to ostatnia chyba próba.
malgorzata_s... 11:21, 29 lut 2016

Ostatni raz Potem raj niedostępny jak prawdziwy?
Bogdzia 11:21, 29 lut 2016

Kasiek napisał(a)
A ja czekam z niecierpliwoscia na pierwsze kwiaty zdobycznej magnolii Pokazesz Bozenko?

Kasiu Lauka chyba jeszcze w tym roku nie zakwitnie, nie widzę wiekszych pączków i ona niezbyt duża ale gdyby zrobiła niespodziankę to sprawa oczywista ze będę sie chwalic do zanudzenia Was.
Bogdzia 11:23, 29 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Bogdziu Ty byłaś na Gardenii, a my chorzy.

Bardzo bym chciała Cię poznać w realu. Od Ciebie takie ciepło bije, dobro i sympatia. Takich ludzi bardzo lubię

Mało ostatnio piszę u Ciebie, ale jestem i podglądam

Mam nadzieję, że moje chore rh miło mnie w tym roku zaskoczą. Ten jeden zapowiada się całkiem nieźle, drugi nieco gorzej.

Buziaki

Byłam u Ciebie i wyczytałam że moze będziesz w Pęchcinie , ja mam nadzieje ze również bedę, to bedzie w koncu okazja do spotkania, wiec czekamy na Pęchcin.Miłego tygodnia Mirelko i zdrówka dla wszystkich.
Bogdzia 11:25, 29 lut 2016

Alisonek napisał(a)
Bożenko jeszcze raz dziękuję że miałam okazję poznać Ciebie osobiście tak jak mówiłam to TY uratowałaś moje rodki :* buziakiii dla Ciebie
mam nadzieję że następnym razem dłużej porozmawiamy i że się spotkamy jeszcze w tym roku,
Cieplutko pozdrawiam

Na spotkanie i ja mam nadzieję bo bardzo sympatyczna z Ciebie dziewczyna . Poczatek juz jest wiec jak teraz sie spotkamy to juz jak starzy znajomi porządnie sie wygadamy.
Kasya 11:26, 29 lut 2016

Ale piekne zakupy...tez bym sie nie umiala ograniczyc
Pszczelarnia 11:26, 29 lut 2016

Byłam. Widziałam zakupy. Poszalałaś z piwoniami. Ale chyba nie tylko .
Bogdzia 11:30, 29 lut 2016

eee_taam napisał(a)

jakże mnie to cieszy a napisz jakie wybrałaś skoro na same naj teraz stawiasz

Kupiłam Tradescent i Comte de Chambord a zamówione mam Princess Alexandra Renaissance, Baronesse, Lavender Ice , Schone Maid i Mariateresia, najwiecej Baronesse bo 4 szt inne pojedyncze a Laveder 2 szt.
Bogdzia 11:32, 29 lut 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Byłam. Widziałam zakupy. Poszalałaś z piwoniami. Ale chyba nie tylko .

W Poznaniu najwiecej kupiłam piwoni, dwie róże i powojnika ale zamówione mam róże i lilie a piwonie wczesniej też juz dostałam.Niestety jedna z piwoni kupiłam nie taka jak chciałam , pomyłka w tym rozgardiaszu , trudno.
Kasya 11:32, 29 lut 2016

a jakie ceny roz na Gardenii ?