Bogdziu .... ostatni raz? to liczę, że jakiś adresik od ciebie dostanę bo to chyba wiele osób będzie u ciebie w ten dzień?
ciemiernik świetny ...ja co prawda zamawiałam tylko białe w tym roku ...bo nie wiedziałam że bladoróżowe są tez ładne ale na przyszły sezon już lisa chciejstw się tworzy
lista róż - hurtowa ta nowa róża Schone Maid tez mnie kusi ...oj kusi)) ...bo lawender to obie zamawiam juz mam na nie miejsce Lavender Ice i Lavender Flower circus z opisu są bardzo podobne do siebie ....zamówię obie żeby umieć ocenić różnicę.
co do piwoni to u mnie za niski poziom ogrodniczkowania na takie rarytasy
Adres oczywiscie wyśle , liste mam tych którzy chcą przyjechac wiec bliżej terminu wszystkim wyśle metodą kopiuj wklej.Piwonie drzewiaste i dla mnie trudne ale próbuje.
Później kwitna niz rh i nic sie nie da zrobic.Co do cen to najbardziej mnie denerwuje ze nie piszą ich przy różach tylko trzeba specjalnych zabiegów by sie dowiedziec.
To prawda, że trudne, ale moje 2 co kupiłam 3 lata temu, biała i fiolet, regularnie co rok kwitną. Od Mariusza mam 2, zawsze pąki są, ale nie kwitły, tylko liście. Cofam się znowu, aby doczytać
Bożenko mam dwie piwonie i akurat jedną z Twoich zakupów to pozwolę sobie pokazać jak kwitnie
Raspberey Sundae
Kolor jak widać jaśniejszy niż na etykietce, a później mocno blednie, ale kwiat jest piękny tak jak i mocny zapach
Tak patrzę na te świerki i marzę o takie szczelnej osłonie z każdej strony ogrodu, bo ten mój prześwit jest irytujący, ale na tak wąskiej działce jak moja niestety to nie przejdzie... kiedyś