Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

mira 23:12, 10 lis 2012

Bogdziu pozdrowienia na te 4 stówki i przesyłam Ci wszystkie kwiatki z tej łaczki

pomarzyć można - mocna kawa i Twoje tiramisu, kocyk na trawce i nic do roboty - chyba by nudno było
tirmaisu uwielbiam z mocną kawą

pozdrawiam

ps. dziękuję za odpowiedź w sprawie rh - zapisałam, ale gdzie ja to zdobędę - będe szukac - pa
Urszulla 23:31, 10 lis 2012

Jeszcze niedawno było przed 400. Zasnęłam z dziećmi a tu taka impreza i takie jedzenie
GRATULUJĘ i nie wychodząc ze szlafroka wpadam na impezkę i częstuję się gołąbkiem

Gardenarium 23:53, 10 lis 2012

A ja dokładam takie

Instagram Ogrodowiska
barbara_kraj... 23:57, 10 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Basiu, żeby lubić tiramisu, trzeba lubić kawę. Ja akurat za tym ciastem też mocno nie przepadam i już kilka razy próbowałam z różnych źródeł. Zjem, ale jak skończę to zawsze stwierdzam, że szkoda było grzeszyć.

No właśnie, i tu tkwi przyczyna dlaczego nie jadam tiramisu... kawy pić nie mogę a rozmoczonego ciasta nie lubię Poza tym mnóstwo kalorii w nim siedzi))
Tak więc o usprawiedliwienie Bogdziu proszę, za to pierożki były wysmienite!

O MATKO! TO JUŻ 400- setka minęła!? Kwiatek się należy, następnych, ciekawych stronek życzę

marzena 00:03, 11 lis 2012

Bogdzia, różyczki dla Ciebie
i dziekuję za przepis może się odważę zrobić...
monteverde 00:13, 11 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Moi najdrożsi Goście którzy odwiedzacie mnie nawet jak długo milczę. Dzięki za te odwiedziny Agnieszko. Jolu, Haniu, Elizko, Marzenko i Urszulko. Bardzo mi miło że Was tu zobaczyłam. Ja prawie cały dzień pracowałam w kuchni, a jeszcze wcześniej zakupy robiłam, a potem wyłączyli mi telefon i nie miałam internetu ale na szczęście szybko naprawili i wszystko jest w porządku. Widzę ze rozstrzygnęłyscie sprawę ,,ile kafli ma kobieta" i dobrze bo beze mnie mniej wyszło. Ja po dzisiejszym obżarstwie nie mieszcze sie w żadnych normach. Miałam robic dziś gołąbki z kapusty włoskiej ale jak ją kupowalam nagle żal mi się zrobiło że nie bedzie ich z białej , więc kupiłam obydwie-największe. potem ogromną ilośc miesa i dlatego mogłam już dzis najeśc się do oporu bo gołąbków zrobiłam nieco ponad 50.Zapraszam na obzarstwo: jest sernik na zimno z brzoskwiniami, tiramisu z amaretto, dwa rodzaje gołąbków, placek z agrestem i jabłkami i jeszcze sałatka jarzynowa i brukselka -pychotka, ale tym dwóm ostatnim zdjec nie zrobiłam bo dopiero jutro je przyprawie.Miło mi się dziś pracowało bo równocześnie przez pół dnia gadałam z Anią asc- w końcu specjalistką od gotowania.

Bogdziu ale pychotki wstawiłaś, ja dzisiaj w nocy też gołąbki robiłam z białej, coby mieć wolny dzień na ogród a które Ci bardziej smakują , bo mnie z włoskiej pozdrawiam od ciast odwracam głowę, bo zaraz polecę do spiżarni po porządny kawal swojego, bo to aż ślinotoku człowiek dostaje
barbara_kraj... 00:19, 11 lis 2012

Hahaha, i ja gołąbki na jutro mam!!!
Mala_Mi 00:51, 11 lis 2012

Bogdzia.... ja jestem specjalistka od jedzenia To takie sprostowanie....
A Twoje Tiramisu jest BoSKIE.... nie jestem zwolennikiem słodkości, ale Tiramisu chyba potrafię zjeść od razu połowę
Na drugim miejscu tort Krysi Gazdowej...... też pychotka.. pomarańczowy.....
I pomyśleć że nie jestem fanka słodkiego..hmmmmmmmm

A gadałyśmy... bo te róże muszę kopczykować tylko nie wiem kiedy........ a że moczyłam patyczaki...to i się fajnie gadało... szkoda, że ostatnio tak rzadko

A teraz idę spać..... jak brakuje połowy tiramisu to na pewno nie ja
jagoda99 02:50, 11 lis 2012

przepiekne kwiaty i motyle az milo popatrzec
anipla 04:19, 11 lis 2012

I ja gratuluję i pozdrawiam