Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:48, 24 mar 2016

Agatek napisał(a)
Dawno u Ciebie nie byłam
Pozdrawiam
i dziękuję, że mogłam pooglądać śliczne ptaszki i kolorowe wiosenne kwiatki u Ciebie

Agatko miło że zajrzałas. Na razie wiosna wolno przychodzi , niewiele jest do pokazywania.Pozdrawiam.
Bogdzia 19:49, 24 mar 2016

jankosia napisał(a)
Bogdziu, jak będziesz dzisiaj spacerowała po ogrodzie to może byś zerknęła czy te twoje bylinowe powojniki wyszły już z ziemi? Bo ten mój co od ciebie dostałam to cisza. I trochę się martwię.

Teraz juz nie zobaczę ale sie nie martw jakby nie chciał rosnac to dam Ci nowy.
Bogdzia 19:52, 24 mar 2016

Agacia napisał(a)
Wiesz Bożenko, zawsze jak wchodzę do Ciebie to od razu się uśmiecham Czary normalnie

Teraz to wiadomo, nie ta pora na filmowanie, ale żeby tak się przejść w maju... ach!

Moja Córeczka już chodzi, mówi ok. 10 wyrazów, a także bardzo przyjaźni się z psem, z czego jestem szczególnie dumna Karmi go, przytula, całuje i przynosi nam smycz jak widzi, że pies chce na spacer Porozumienie międzygatunkowe

To teraz najlepszy czas dla dziecka i mamy. Dokad nie pójdzie do przedszkola i nie zacznie zdobywac wychowania od innychKorzystaj jak najwiecej z tego wyjątkowego czasu.Jesli chodzi o filmowanie to nie mam sprzętu dobrego na dłuższe filmiki , trzeba by statyw kupic i najlepiej kamerę a ja moze z aparatu czy telefonu jakies krótkie filmiki mogę zrobic bo juz w wiekszą produkcje nie bede sie wciagac, nie te lata.
Bogdzia 19:53, 24 mar 2016

Luteczka napisał(a)

No widzisz Bogdzia, ja też chcę kupić nowy i nie mogę znaleźć nic ciekawego, jadę na razie na aparacie w telefonie. Jak nowy aparat ma mi robić takie same albo gorsze zdjęcia jak ten w telefonie to ja chrzanię

Ja też nie mogę sie zdecydowac , trudna decyzja.
Bogdzia 19:55, 24 mar 2016

AgataP napisał(a)
Bogdziu Kochana czy Ty się znasz na cięciu starych drzew owocowych?
Nie chciałabym im zrobić krzywdy i po owocowaniu przyciąć ale w miarę umiejętnie. Nie wiem też kto na O. posiada takie umiejętności, by coś podpowiedzieć.

Nie znam się i nie wiem kto się zna , nie potrafie pomóc, przykro mi.
Bogdzia 19:57, 24 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Aż boję się spytać o krokusy....

Wczoraj poprzykrywałam gałęziami świerkowymi , lubie nimi bo są wygięte i tak bardzo nie przyklapują roslin. Trzymam takie z opadłymi igłami i to przy małych mrozach i krótkotrwalych wystarcza ale dzis ma byc gorzej , trudno przewidziec jak bedą wyglądac jutro.
chelll 21:25, 24 mar 2016

U nas też zimno, choć mieszkam 80 km od Warszawy na południe. Krokusy rozkwitnięte tylko trzy dni, kiedy słońce. Wiele padło w pąkach. Jak było cieplej, to padało, teraz świeci słońce, to tak zimno, że nosa z domu nie chce się wystawiać Pozostaje tylko powiedzieć, Cóż, taki mamy klimat ... Już niedługo inne kwiaty będą cieszyć nasze oczy! Pozdrawiam świątecznie!
Katkak 21:35, 24 mar 2016

Bożenko żal mi, że mój sadzony wiosną zeszłego roku rodek Nova Zembla nie zawiązał ani jednego pączusia . Za to Cardinal ma sporo.
agata19762 21:57, 24 mar 2016

Bożenko może zapytam jak blondynka ale nurtuje mnie pewna sprawa,
czy do oprysku rodków używasz tylko tych trzech składników, połączonych razem,
czy dodajesz do nich wodę ???

możesz przypomnieć proporcje plissssssss
eda 21:59, 24 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Taka wiosne sobie dzis kupiłam

aleee cuda prześliczne
A gdzie ten filmik Bogdziu o krokusach ?