Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kasya 13:21, 25 mar 2016

Bogdzia napisał(a)

Dekoracje są , zakupy też juz wszystkie , jeszcze pieczenie i drobne porządki ale okna nie umyte , dopiero po świetach umyjemy.

ja myłam lutym chyba, wiec jeszcze czyste
ja w kuchni, eMus bedzie sprzątał
sylwia_slomc... 13:59, 25 mar 2016

Bożenko wiosna w domku na całego Ja jeszcze w qarach tonę bo przez alergię chłopaków wszystko podwójnie muszę szykowaćza to zapachy też mam podwójneŚciskam ciepło świątecznie
Bogdzia 14:42, 25 mar 2016

Milka napisał(a)
Ja też tylko 3 okna, za zimno.
Ja w polu z robota, ale dam radę, bo niedziela u mamy i tam robię, a w poniedziałek u mnie.

U mnie tez dzieci w poniedziałek wiec pierwszy dzień Świat spokojnie.Okien mam strasznie dużo do mycia bo ponad 20 , wiekszosc duże ale to m zrobi po świętach.W bloku by raziło jak wokół pomyte a tu nie ma z kim porównac więc sie nie przejmuję.
Bogdzia 14:43, 25 mar 2016

Kasya napisał(a)

ja myłam lutym chyba, wiec jeszcze czyste
ja w kuchni, eMus bedzie sprzątał

Nie ma co wariowac i potem na świeta chorowac. Robota jak wiadomo nie zajac i nie ucieknie.
Bogdzia 14:45, 25 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bożenko wiosna w domku na całego Ja jeszcze w qarach tonę bo przez alergię chłopaków wszystko podwójnie muszę szykowaćza to zapachy też mam podwójneŚciskam ciepło świątecznie

Sylwia to Ci nie zazdroszcze bo ja tak mam z wnukami , kazde co innego lubi i też podwójnie gotuje ale na szczeście nie codziennie.Słoneczko zaświeciło lecę popatrzec na krokuski , moze sie otworza.
BasiaLT 14:46, 25 mar 2016

Ja tez juz nie zdążę umyć okien bo przyszła przesyłka z roślinami i ich sadzenie to był priorytet. A zresztą właśnie zaczęło padać
jona 15:16, 25 mar 2016

Bogdzia napisał(a)

Nie ma co wariowac i potem na świeta chorowac. Robota jak wiadomo nie zajac i nie ucieknie.

Bardzo dobre podejście . W tym roku z przygotowaniami do świąt nie przesadzam: jak zdążę zrobić, to będzie zrobione, a jak nie to trudno świat się nie zawali. Nawet jakiegoś planu nie mam, robię to co pod ręce podejdzie. Zaglądam też na forum, bo ostatnio nie miałam czasu.
Uśmiecham się Bogdziu do Ciebie i idę posadzić jeszcze parę bratków do donic. Trochę koloru jednak dobrze wprowadzić
Bogdzia 17:27, 25 mar 2016

BasiaLT napisał(a)
Ja tez juz nie zdążę umyć okien bo przyszła przesyłka z roślinami i ich sadzenie to był priorytet. A zresztą właśnie zaczęło padać

Jakie roślinki dostałas???Bardzo jestem ciekawa ale moze u siebie napisałas, a deszczyk prosze dmuchac w moja stronę , zapowiadaja ze przyjdzie do mnie ale na wszelki wypadek dmuchaj.
Bogdzia 17:29, 25 mar 2016

jona napisał(a)

Bardzo dobre podejście . W tym roku z przygotowaniami do świąt nie przesadzam: jak zdążę zrobić, to będzie zrobione, a jak nie to trudno świat się nie zawali. Nawet jakiegoś planu nie mam, robię to co pod ręce podejdzie. Zaglądam też na forum, bo ostatnio nie miałam czasu.
Uśmiecham się Bogdziu do Ciebie i idę posadzić jeszcze parę bratków do donic. Trochę koloru jednak dobrze wprowadzić

Dobre podejscie , ja w tym roku tak samo podchodzę, co zrobie to zrobie a co nie to nie będzie, w końcu świeta nie po to żeby po nich pasc ze zmeczenia.
Milka 17:37, 25 mar 2016

Bogdzia napisał(a)

U mnie tez dzieci w poniedziałek wiec pierwszy dzień Świat spokojnie.Okien mam strasznie dużo do mycia bo ponad 20 , wiekszosc duże ale to m zrobi po świętach.W bloku by raziło jak wokół pomyte a tu nie ma z kim porównac więc sie nie przejmuję.

Identycznie, jak ja, u mnie za murem, kto widzi poza mną rany, tyle okien.4 mam w Imprezowni i 2 ogromne, z drabiny trzeba myć, a w domu 10