Mój aparat jest juz stary , nawet firma która go wyprodukowała juz aparatów nie robi to Konica Minolta Dimage Z3.Od dawna chcę kupic nowy ale zaden mi nie pasuje .
Mozesz samym żelazem 100ml na 10l wody ale więcej składników ma mieszanka ale jak chcesz tak zrób.Wydaje mi sie ze nie powinnas juz teraz nic robic z korzeniami bo ledwie młode puściły to juz je wykopałas , co innego od razu przy sadzeniu, ale to tylko moje zdanie. Ja staram sie nie wykopywac wczesniej niz przed dwoma latami by się mogły ukorzenic nowymi korzonkami.
Bogdziu, jak będziesz dzisiaj spacerowała po ogrodzie to może byś zerknęła czy te twoje bylinowe powojniki wyszły już z ziemi? Bo ten mój co od ciebie dostałam to cisza. I trochę się martwię.
Moja Córeczka już chodzi, mówi ok. 10 wyrazów, a także bardzo przyjaźni się z psem, z czego jestem szczególnie dumna Karmi go, przytula, całuje i przynosi nam smycz jak widzi, że pies chce na spacer Porozumienie międzygatunkowe
No widzisz Bogdzia, ja też chcę kupić nowy i nie mogę znaleźć nic ciekawego, jadę na razie na aparacie w telefonie. Jak nowy aparat ma mi robić takie same albo gorsze zdjęcia jak ten w telefonie to ja chrzanię
Bogdziu Kochana czy Ty się znasz na cięciu starych drzew owocowych?
Nie chciałabym im zrobić krzywdy i po owocowaniu przyciąć ale w miarę umiejętnie. Nie wiem też kto na O. posiada takie umiejętności, by coś podpowiedzieć.