Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:05, 23 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Gratuluję Rogowskiego wyjazdu i kolejnego spotkania jutro! Baw si e dobrze i się nie stresuj! Chwila w miłym towarzystwie za miesiąc wystarczyć może.
Zakupy fajne porobiłyście!

Haniu wiesz dobrze ze przebywanie wsród naszych dziewczyn to przyjemnosc nie do przecenienia , a jeszcze piękne rośliny i ogrody , wspamiałe dni a za tydzień tez mamy super spotkanie u Kasi Luizy która nie ma watku ale jest z nami od lat i dwa ha zielonego szaleństwa. Szkoda tylko że nie bedzie jej męża który jest najlepszym mężem na swiecie ma racje ze go ukrywanie całkiem tak to jest ale ....
Bogdzia 21:13, 23 kwi 2016

ana_art napisał(a)
ooooooo i super :0 tylko kiedy to spotkanie wkońcu będzie

Ciągle nie wiadomo ale może jakas konkretna data bedzie.
Bogdzia 21:14, 23 kwi 2016

anna_t napisał(a)

tutaj chyba najbardziej widać jak było nam zimno..

Same piękne dziewczyny , ja z tym zdjeciem mam inne skojarzenie niz to że byłyscie zmarznięte ale nie nadaje sie do napisania na forum.
Bogdzia 21:15, 23 kwi 2016

anna_t napisał(a)

hahahahaha uśmiałam się 20 lat to ja miałam dwójkę dzieci temu

Nikt Ci wiecej nie da
Luki 21:16, 23 kwi 2016

Właśnie widziałem i tuptam nóżkami z radości Super i jaka duża jest
Nie miałem magnolii i już mam prawie dwie Dziękuje.
Bogdzia 21:18, 23 kwi 2016

ana_art napisał(a)
niestety u mnie już nie ma miejsca natakie drzewo, bardzo nad tym ubolewam...
u nas dzisiaj też nadają -5 przy gruncie, nawet UG napisał ostrzeżenie...

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie było az tak zimno choc zimno było. Magnolie jakos wytrzymały choc żólta chyba mniejsze kwiaty bedzie miała bo czubki jakby przypalone a u Małgosi zmarzł jeden kwiatek Piruettki.Ana Twoje dzieci coraz wieksze , plac zabaw niedługo nie bedzie potrzebny i wtedy nie zapomnij o tym klonie.
Krys 21:19, 23 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Relacja na razie bez zdjec bo nie wzięłam aparatu ale zdjecia bedą jak wklei Robert i bedą tez u Nikity. Nie wiem czy jeszcze ktos robił. W Opatówku było fajnie , kupiłyśmy szesc magnolii w sumie . Piękna i najwieksza kupiła Karola Lenei Alba, cudna ale juz przekwitająca.U p Zymona był tym razem przecudny judaszowiec, obsypany kwiatem a własciwie to nie kwiatem ale pąkami. Laurka wyraźnie w tym roku postanowiła odpoczac, mało kwiatów i juz przekwitły ale była druga schowana między budynkami i ta miała jeszcze ładne kwiaty. Była jeszcze jedna różowa piękna i kremowa ale zdjecia może miec Małgosia lub Nikita. Na targach tak sobie ale różnych drobiazgów kupilysmy , ja np kupilam powojnika montana Mayleen, jakies trawki , jednego orlika , takie drobiazgi bez znaczenia. Potem pojechalysmy do Ren 133 i tam bylo co oglądac, śliczny ma ogród,urzadzony z wielkim gustem, trawka niemal błękitna jak woda w lagunie , jeszcze sie do niej wybierzemy na dlużej.Potem u Karoli zwiedzanie jej przepastnego ogrodu w którym roslin i doniczek nie da sie policzyc i ciasta słodycze owoce.....Po drodze jeszcze podwiezienie magnolii do kolezanki Małgosi , do Nikity i w końcu do domu. Długo ale super fajnie.

Ale miałyście fajny wypad od Reni do mnie blisko zakupy super ,mam powojnika montana Mayleen dzisiaj dostał piekne drabinki i juz kwitnie pozdrawiam
Bogdzia 21:21, 23 kwi 2016

Kasya napisał(a)

no takiej wymowki to jeszcze nie slyszalam...

No to usłyszałas. Życie szybko leci ,w końcu i ja to zauwazyłam.
Bogdzia 21:22, 23 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Bogdzia, no to kurczę mówiłam wam, jest mieszaniec jaworu i strzepiastokorego. Gdzieś w necie można go znaleźć. Rośnie szybciej niż czysty griseum za to odziedziczył po nim korę. Jak spotkam to kupię A co!

Moniko musisz go znaleźc żebym znała jego nazwe.
Bogdzia 21:24, 23 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Bożenko zazdraszczam Wam tych spotkań
Mój CW pęka

Zimno i u mnie...migdałka mi zmroziło.

Ładnie wygląda, moje jeszcze takich pąków nie maja. Spotkania cud malina , coraz nas więcej i coraz weselej ale niedługo może byc problem gdzie sie pomiescimy bo grupa łódzka juz wielka.