Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 11:17, 24 kwi 2016

Cuda Małgosiu pokazujesz. Piękne zdjęcie Bogdzi z Robertem !

Bogdziu czy buki purpurowe pózniej startują od zielonych?
ryska 11:28, 24 kwi 2016

Magnolie piękne ale las Bogdziu jak marzenie.
Czy u Ciebie też tak zimno? Miłej niedzieli życzę
Sebek 11:53, 24 kwi 2016

Miło Was widzieć Magnolie cudowne!
Bogdzia 12:36, 24 kwi 2016

Małgosiu dzieki za zdjęcia . Robert tez wstawił u siebie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2856-ogrod-azyl-amatora?page=164

Magnolię Butterfiels kupiłam w tamtym roku , też mnie zauroczyła, ma sporo juz pęknietych pąków ale zimnica okropna wiec na razie nie zakwita.
Bogdzia 12:37, 24 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Miło Was widzieć Magnolie cudowne!

Ciebie tez miło widziec , macham.
jankosia 12:38, 24 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Moniko dzieki za tą listę. W wolnej chwili wszystko obejrze i przeczytam w google. Same ciekawe roślinki kupiłas i nikt tak pięknie o drzewach nie potrafi opowiadac jak Ty. Ucieszyłam siez przyszłych nasionek trybuli i licze ze skapnie mi kiedys kilkaA co do męża to własciwie spodziewałas sie tego juz w Rogowie.

Pewnie że ci skapnie I pamiętam o kocimiętce dla ciebie. Wiesz, ja ostatnio sobie uświadomiłam że już prawie wszyscy ją ode mnie dostali tylko nie ty I przykro mi się zrobiło bo przecież tyloma pięknymi roślinkami mnie uszczęśliwiłaś. Nadrobię to Pamiętam

A z mężem to inaczej było wiesz. Miałam jednak wracać prosto do Zduńskiej i wrócić pod wieczór pi niego. I tak jechałam. A w drodze od Agaty zadzwonił żeby jednak go zabrać od razu i co mogłam począć? Musiałam go wziąć Jakoś się zmieściliśmy. W sumie to jeszcze kilka mniejszych roślinek by mi weszło ale on był kierowcą i nie chciał się zatrzymać po drodze
Bogdzia 12:38, 24 kwi 2016

ryska napisał(a)
Magnolie piękne ale las Bogdziu jak marzenie.
Czy u Ciebie też tak zimno? Miłej niedzieli życzę

Zimnisko okropne znów dzisiaj , wczoraj było dużo cieplej a dzis trudno wyjsc z domu a powinnam ogrodem sie zając.
agata19762 12:39, 24 kwi 2016

Bożenko super spotkanko.
U mnie też strasznie zimno
Bogdzia 12:42, 24 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Pewnie że ci skapnie I pamiętam o kocimiętce dla ciebie. Wiesz, ja ostatnio sobie uświadomiłam że już prawie wszyscy ją ode mnie dostali tylko nie ty I przykro mi się zrobiło bo przecież tyloma pięknymi roślinkami mnie uszczęśliwiłaś. Nadrobię to Pamiętam

A z mężem to inaczej było wiesz. Miałam jednak wracać prosto do Zduńskiej i wrócić pod wieczór pi niego. I tak jechałam. A w drodze od Agaty zadzwonił żeby jednak go zabrać od razu i co mogłam począć? Musiałam go wziąć Jakoś się zmieściliśmy. W sumie to jeszcze kilka mniejszych roślinek by mi weszło ale on był kierowcą i nie chciał się zatrzymać po drodze

Ach ci męzowie , mój dzis tez mi nie stanął przy szkółceKocimiętką się nie stresuj bo jednak kiedys od Ciebie dostałam ale chciałam więcej i dlatego chciałam dokupic.Jesli możesz to bardzo sie ucieszę a jesli nie to kupię. Do zobaczenia w sobote.
Bogdzia 12:43, 24 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Bożenko super spotkanko.
U mnie też strasznie zimno

Spotkania uwielbiam a to zimno mi nie pasuje bo roboty mam pilnej w ogrodzie masę.Czekam zeby choc troszke sie ociepliło bo robota musi byc do jutra zrobiona.