Dzięki za hostę , chętnie przyjmę . M sie stara ,cierpliwie znosi moje ciągłe wyjazdy i wożenie mnie w różne dziwne miejscaSzkoda ze nie mozesz przyjechac ale rozumiem ten brak wolnych dni. Na emeryturze nadrobisz
No już oglądam Pozdrawiam męża, Bożenko, On ma cierpliwość do Ciebie - zabrał "zielsko" i wrócił z jeszcze większą ilością "zielska". hahaha
Spotkanie świetne i powtórzę za Tobą - dom, wnętrze, otoczenie wieje tak wspaniałym klimatem, że brak słów. Kasiu było cudownie. Dziękujemy
Fantastycznie było. Dzień rano był dosc zimny , przymrozek taki jak na zdjeciu (zdjęcie przez szybę w której odbija sie firanka)
A po południu ciepluko i fajnie , na zdjeciach tez pewnie to widac. Będą jeszcze zdjecia kaczorka który mieszka u Kasi ale muszę chyba je powiekszyc bo robione złym obiektywem (ach to zmienianie obiektywu-tragedia).
Na koniec miałam własnie podziekowac Kasi ale mnie ubiegłas. Kasiu buziaki , było cudownie i smacznie, bardzo smacznie.Łodzianki -do nastepnego spotkania.
Kasiu nie masz watku wiec tu podziekuje za wspaniale spotkanie,smaczne jedzonko i jak pisaly dziewczyny niesamowita atmosfere domu i ogrodu i buziaki dla wszystkich
piękne zdjęcia Bożenko
Kasia pewnie do Ciebie zagląda to ja również tutaj podziękuje za zaproszeni i baaardzo miły dzień piękny, klimatyczny zakątek Kasia stworzyła wyjątkowy ogród z rondem, jeziorem i wypasionym "kurnikiem" buziaki gorące!!!!
Fakt że fajnie było . U Kasi jest super nastrój , nie do powtórzenia gdzie indziej. To teraz zdjecia kaczorka.
Teraz zdjecia robione z szybkoscia 11 szt na sekundę. Nigdy nie daje takiej ilosci zdjec ale skoro Renie interesuja mozliwosci aparatu to wkleje częsc , wcale nie wszystkie wykonane podczas jednego lotu . Zdjecia robione obiektywem z mała ogniskowa dla prawdziwych fotografów to nie do pokazywania ale ja nie jestem prawdziwym fotografem wiec jeden raz pokaze .