Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:48, 30 kwi 2016

Rench napisał(a)
Bogdzia - mam Ci wysłać hostę pachnącą za nasiona wieczornika
Sprawozdanie poczytam,bo wszystkie spotkania są fantastyczne
Że nie wspomnę o twoim edenie,który gromadzi mnóstwo zakręconych osób
Dzięki za zaproszenie,ale ja niestety muszę oszczędzać urlop,bo już go dosyć wyraźnie uszczupliłam,a dopiero mamy maj.
A twojego eMa miałam okazję poznać,więc wcale się nie dziwię,że jest tak wyrozumiały dla naszego roztargnienia ogrodowo-komputerowego

Dzięki za hostę , chętnie przyjmę . M sie stara ,cierpliwie znosi moje ciągłe wyjazdy i wożenie mnie w różne dziwne miejscaSzkoda ze nie mozesz przyjechac ale rozumiem ten brak wolnych dni. Na emeryturze nadrobisz
AgataP 20:49, 30 kwi 2016

No już oglądam Pozdrawiam męża, Bożenko, On ma cierpliwość do Ciebie - zabrał "zielsko" i wrócił z jeszcze większą ilością "zielska". hahaha
Spotkanie świetne i powtórzę za Tobą - dom, wnętrze, otoczenie wieje tak wspaniałym klimatem, że brak słów. Kasiu było cudownie. Dziękujemy
Bogdzia 20:55, 30 kwi 2016

Kasya napisał(a)
widac ze sie fajnie bawiłyscie

Fantastycznie było. Dzień rano był dosc zimny , przymrozek taki jak na zdjeciu (zdjęcie przez szybę w której odbija sie firanka)

A po południu ciepluko i fajnie , na zdjeciach tez pewnie to widac. Będą jeszcze zdjecia kaczorka który mieszka u Kasi ale muszę chyba je powiekszyc bo robione złym obiektywem (ach to zmienianie obiektywu-tragedia).
Bogdzia 20:57, 30 kwi 2016

AgataP napisał(a)
No już oglądam Pozdrawiam męża, Bożenko, On ma cierpliwość do Ciebie - zabrał "zielsko" i wrócił z jeszcze większą ilością "zielska". hahaha
Spotkanie świetne i powtórzę za Tobą - dom, wnętrze, otoczenie wieje tak wspaniałym klimatem, że brak słów. Kasiu było cudownie. Dziękujemy

Na koniec miałam własnie podziekowac Kasi ale mnie ubiegłas. Kasiu buziaki , było cudownie i smacznie, bardzo smacznie.Łodzianki -do nastepnego spotkania.
Krys 21:04, 30 kwi 2016

Kasiu nie masz watku wiec tu podziekuje za wspaniale spotkanie,smaczne jedzonko i jak pisaly dziewczyny niesamowita atmosfere domu i ogrodu i buziaki dla wszystkich
anna_t 21:05, 30 kwi 2016

piękne zdjęcia Bożenko
Kasia pewnie do Ciebie zagląda to ja również tutaj podziękuje za zaproszeni i baaardzo miły dzień piękny, klimatyczny zakątek Kasia stworzyła wyjątkowy ogród z rondem, jeziorem i wypasionym "kurnikiem" buziaki gorące!!!!
anna_t 21:08, 30 kwi 2016

dubel więc Kasia i torcik

obok mama Małgosi i Luteczka z tyłu
agata19762 21:16, 30 kwi 2016

Fajne spotkanie miałyście Łodzianki
Jutro goście...same imprezy

Pozdrawiam Bożenko.

Bogdzia 21:39, 30 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Fajne spotkanie miałyście Łodzianki
Jutro goście...same imprezy

Pozdrawiam Bożenko.

Fakt że fajnie było . U Kasi jest super nastrój , nie do powtórzenia gdzie indziej. To teraz zdjecia kaczorka.

Teraz zdjecia robione z szybkoscia 11 szt na sekundę. Nigdy nie daje takiej ilosci zdjec ale skoro Renie interesuja mozliwosci aparatu to wkleje częsc , wcale nie wszystkie wykonane podczas jednego lotu . Zdjecia robione obiektywem z mała ogniskowa dla prawdziwych fotografów to nie do pokazywania ale ja nie jestem prawdziwym fotografem wiec jeden raz pokaze .

Bogdzia 21:43, 30 kwi 2016