Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgataP 09:10, 29 kwi 2016

Bożenko polecam wobec tego garnek rzymski, wstawiasz obiad w nim do piekarnika i wychodzisz do ogrodu, nic się nie przypala, wyjmujesz jak wracasz z ogrodu choćby po 12 godzinach
buziaki przez Twoją opowieść mam łzy w oczach ze śmiechu
Kasya 09:12, 29 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

To ja przypaliłam ale M nic nie zauwazył choc w domu ciemno było , spokojnie tv oglądał .

tak... faceci to jednak z Marsa są....
jankosia 09:13, 29 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Pytam go ,,to ty nic nie czujesz że przypaliłam patelnię?" a on mówi ze czuje i dalej tv ogląda

Oplułam monitor Niezły jest
Makao_J 12:32, 29 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Może masz racje , nie wiem bo nie wypróbowałam ale wiem że chude mleko w takim przypadku zalecaja ale moze innego nie wypróbowali.

Mus samemu sprawdzić i ocenić. Chyba roślina się nie zatruje

A aparacik strzela fotki pierwsza klasa. Zdjęcia z Twojego ogrodu i tak są super ale teraz to bomba kolorystyczna będzie.
Urszulla 19:29, 29 kwi 2016

Pośmiałam się trochę i pomyślałam, że ja też przypalam garnki

Bogdzia 21:10, 29 kwi 2016

Olili napisał(a)
Wiem ,wiem Bogdziu,ze są tu miłośnicy lilaków ,uogólniłam zbytnio to we wpisie u siebie .

O wyjeździe na lilaki czytałam .

Teraz tak duzo i tak róze lilaki mozna dostac male i duże , szczepione i nie że kazdy moze cos dla siebie wybrac.Mnie w tym roku pierwszy raz zakwitnie Miss Kanada , mam nadzieje ze bedzie to prawdziwa miss.
Bogdzia 21:13, 29 kwi 2016

Luki napisał(a)
Bożenko łącze się w bólu mrozowym, u mnie przymrozek chyba 8 noc, tak jak Ania pisze niestety nic to nie zmieni poza smutkiem nad zniszczeniami, ale trzeba mieć nadzieję, że w maju nas przymrozki po takiej petardzie jak teraz nie nawiedzą.
CO do aparatu mnie się wydaje, że ten nowy ma większe możliwości tylko trzeba mu bardziej w ustawieniach pogmerać, też mam Sony i coś o tym wiem

Gmeram mu w tych ustawieniach i chyba bede na manualu robic bo mi nic nie pasuje.Fakt że do nowego trzeba sie przyzwyczaic ale stary bez komplikacji lepsze zdjecia robi.
Bogdzia 21:18, 29 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Ja niby techniczna...ale przed zmianą aparatu bronię się skutecznie ze 3 lata już A mój bardzo słabiutki jest. Ostatecznie profesjonalnym fotografem nigdy nie będę, na pewno. To nie moja bajka...
To tak po prawdzie podziwiam Cię, że się na zmianę zdecydowałaś łatwo

Ja lubię nowe wyzwania , co nowa umowa na telefon to nowy aparat innej firmy biorę , aparaty tez juz różne przeszłam w końcu zdjecia robię od...(straszne) ponad 60 latJak się często zmienia to i w oznaczeniach łatwiej sie polapac ale ten ostatni był bardzo wygodny i zal mi sie z nim rozstac a nowego jeszcze nie polubiłam .
Bogdzia 21:20, 29 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Miłego dnia Bożenko mimo wszystko.
Na wiele spraw nie mamy wpływu.

Idę walczyć z chwastami...

Dzis w końcu było w miare ciepło i miałam zamiar solidnie popracowac a ze sucho jak diabli to zaczełam od podlewania i potem juz niewiele zrobiłam bo u mnie podlewanie niestety długo trwa.
Bogdzia 21:21, 29 kwi 2016

AgataP napisał(a)

buhahahaha po prostu padłam na twarz ze śmiechu..

M czytał i mnie pyta dlaczego on ma byc odpowiedzialny za to ze ja patelnię przypaliłam?