Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgataP 17:42, 07 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Kowalika lubię podglądać jak biegnie pod drzewie głową w dół, nic mu nie przeszkadza, ja musiałabym brać aviomarin
Bogdzia 21:06, 07 maj 2016

Luki napisał(a)
Bogdziu no ty mi tu nie mów, że jest coś nie tak ze zdjęciami bo świetnie wychodzą nawet przy kadrowaniu już daj temu guzikowi od nagrywania spokój

Luki troche wad w tym aparacie widzę , trochę rzeczy mi nie odpowiada. Przestawiam ustawienia i testuje i kto wie czy czego nie popsujęGuzik od filmików ciągle w użyciu, fatalnie to zrobili i to akurat wtedy jak mnie sie za filmiki wziąc zachciało.Podoba mi sie za to wielka karta bo w poprzednim jeszcze dobrze sie nie rozkręciłam a juz był koniec karty(miałam dwie) .Teraz tez mam dwie , razem to 48 GB to mozna poszalec. Odkryłam polskie menu i zmiany sobie co chwilę fundujeDzis robiłam podobne zdjecia na obydwu aparatach , potem M zawezwałam na wybieranie lepszych zdjec- wygrał stary aparat

Poprawiacz podkreslił mi na czerwono wszystko co tu napisałam , chyba powinnam zaczac od nowa ale wysyłam , czort z poprawiaczem.
Bogdzia 21:11, 07 maj 2016

yolka napisał(a)
Kowalik ma niezły apetyt A ja dziś słyszałam wilgi, od zawsze zachwyca mnie ich nawoływanie.

Poza tym znowu sucho i nie zanosi się na nic lepszego.

Yola zazdroszczę wilg , u mnie tez były nawet mam zdjecia ale jak którejs wiosny wycinali drzewa w lesie chyba zniszczyli im gniazda i juz wiecej sie nie pokazały. A na deszcz sie zanosi i to nawet bardzo , cały tydzień następny burze a najwieksze w środe i sobotę .
Bogdzia 21:12, 07 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
To po filmikach widać jak Ci idzie coraz lepiej niefotografowane i filmowanie

Różnie to bywa ale mam fajną zabawe.
Bogdzia 21:13, 07 maj 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Świetne fotki, miło się ogląda

Dzieki Agnieszko , miło Cię widziec. Zajrze do Ciebie,
Bogdzia 21:14, 07 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Ładny ten kowalik kolorki ekstra. A ja pozdrawiam majowo i idę kosić.

U mnie M kosił a ja pieliłam i zdjecia robiłam i filmiki tez.
Bogdzia 21:14, 07 maj 2016

Rench napisał(a)
Zdjęcia śliczne Filmiki też .

Dzieki za plusiki i wogóle za wszystko.
Bogdzia 21:16, 07 maj 2016

AgataP napisał(a)

Macie rację dziewczynki, mogę robić za kierowcę lub służyć w razie czego jako zmiana kierowcy A jeśli Kindzia nas nie wyrzuci to pojedziemy wszystkie

Nie wyrzuci ale nie wszystkie się zgłosiły na wyjazd, może jak bedzie bliżej to zmienia zdanie.
yolka 21:16, 07 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Yola zazdroszczę wilg , u mnie tez były nawet mam zdjecia ale jak którejs wiosny wycinali drzewa w lesie chyba zniszczyli im gniazda i juz wiecej sie nie pokazały. A na deszcz sie zanosi i to nawet bardzo , cały tydzień następny burze a najwieksze w środe i sobotę .

Pamiętam Twoje wilgi, udało Ci się je sfotografować na czereśni
Bogdzia 21:19, 07 maj 2016

AgataP napisał(a)

Kowalika lubię podglądać jak biegnie pod drzewie głową w dół, nic mu nie przeszkadza, ja musiałabym brać aviomarin

Podglądanie ptaków wogóle jest ciekawe. Wczoraj Jankosia pisała o czarnym dzięciole a dzis słyszę ze drze sie u mnie w ogrodzie wiec za aparat i lecę ale tylko mi mignęły , parka była i napadły na gniazdo gołębia grzywacza, samiec je odganiał ale z dwójka sobie nie radził i mnie sie dopiero przestraszyły a ja chcialam zdjecia zrobic a one uciekły.