Luki troche wad w tym aparacie widzę , trochę rzeczy mi nie odpowiada. Przestawiam ustawienia i testuje i kto wie czy czego nie popsujęGuzik od filmików ciągle w użyciu, fatalnie to zrobili i to akurat wtedy jak mnie sie za filmiki wziąc zachciało.Podoba mi sie za to wielka karta bo w poprzednim jeszcze dobrze sie nie rozkręciłam a juz był koniec karty(miałam dwie) .Teraz tez mam dwie , razem to 48 GB to mozna poszalec. Odkryłam polskie menu i zmiany sobie co chwilę fundujeDzis robiłam podobne zdjecia na obydwu aparatach , potem M zawezwałam na wybieranie lepszych zdjec- wygrał stary aparat
Poprawiacz podkreslił mi na czerwono wszystko co tu napisałam , chyba powinnam zaczac od nowa ale wysyłam , czort z poprawiaczem.
Yola zazdroszczę wilg , u mnie tez były nawet mam zdjecia ale jak którejs wiosny wycinali drzewa w lesie chyba zniszczyli im gniazda i juz wiecej sie nie pokazały. A na deszcz sie zanosi i to nawet bardzo , cały tydzień następny burze a najwieksze w środe i sobotę .
Podglądanie ptaków wogóle jest ciekawe. Wczoraj Jankosia pisała o czarnym dzięciole a dzis słyszę ze drze sie u mnie w ogrodzie wiec za aparat i lecę ale tylko mi mignęły , parka była i napadły na gniazdo gołębia grzywacza, samiec je odganiał ale z dwójka sobie nie radził i mnie sie dopiero przestraszyły a ja chcialam zdjecia zrobic a one uciekły.