Bogdziu zapach twoich bzów dotarł również po sąsiedzku, pozdrawiam pięknie.
Bożenko, uwielbiam zapach bzów. Jak dobrze, ze matka natura je na świat powołała U mnie póki co jest jeden i nie kwitnie bo niedawno przesadzony. Za to u sąsiadów jest ich sporo i rozsiewają swoja woń wokoło. Kochani ludzie, że bzy posadzili
Lutka, to hiksii. Jest 9 sztuk. Rozmiar jak na zdjęciu ale jakby ktoś prosił to zmierzę jeszcze miarką. Też nie wierzę w przesądy, ale co zrobić? Słyszałam wcześniej te o cisach, ale traktowałam z przymrużeniem oka- wiadomo Bogdziu, percy od Ciebie ma pierwszy rozwinięty kwiat a i parę pączków się jeszcze czai I wiesz co? Wszędzie je teraz sprzedają i wszędzie pięknie wyglądają A świecznica jak ładnie wyrosła! Moja babcia mówi że dana od serca skoro tak wyrosła Dzięki
Dalej w wojażach????
Bogdziu zapraszam do Naszej Doliny w wolnej chwili Pozdrawiam.
Wygląda jak pełny oleander Cudowny!
Mam małe pytanie czy może znasz jakąś odmianę rododendrona który ma największy przyrost w ciągu jednego sezonu ??
Ja mam ich całą długą grzadke , nie patrze na mody , jak mi się cos podoba to staram siez zdobyc. Fakt ze po kwitnieniu nie sa atrakcyjne ale za zywopłot moga służyc wiec nie jest źle.
Bożenko chciałabym znowu zobaczyć ten Twój cudowny ogród nie wiem co Ania postanowi może po patyczku bzu wysępiłabym od Ciebie???