Mala_Mi
21:19, 01 gru 2012

Odpowiedziałam Ci u siebie......
Ja też tak mam, że jak nie mam nic do napisania to nic nie wymyślę.i często zaglądam ale się nawet nie wpisuję, bo co napisać??? Ileż można pozdrawiać, ale życie samo podaje tematy.. też myślałam, że już nie będzie co..ale jeszcze po raz setny pokazałam to samo
Stwierdziłam, że to dla tych co dołączyli później i nie mają szans obejrzeć tego co pokazywane było wcześniej... Wiec popatrz pod tym kątem..... dla nowych pokazuj... a ci co widzieli jak nie chcą niech nie oglądają....
Ja też tak mam, że jak nie mam nic do napisania to nic nie wymyślę.i często zaglądam ale się nawet nie wpisuję, bo co napisać??? Ileż można pozdrawiać, ale życie samo podaje tematy.. też myślałam, że już nie będzie co..ale jeszcze po raz setny pokazałam to samo