Haniu jak zwykle masz rację. Ja wysiałam aminka i cleome i nie mam czasu popikowac, boję sie ze padną a ja mam mnóstwo spraw do załatwienia i nie wiem kiedy to zrobię. Całą zimę sie nudziłam jak mops i nie było nic do roboty a teraz jakby sie chciało to ogrodu to tysiace spraw do załatwienia.
Dzis w nocy -3 było , przebisniegi na ziemi się pokładły ale w dzień słonko zaświeciło i sie podniosły , niestety takie przemrożenie spowoduje ze szybko przekwitną ale dzis jeszcze ładnie wyglądały.
U mnie tragicznie ubywało wody w 2015 roku , byłam pewna ze jest gdzies dziura bo dziennie ubywało około 1m na głębokosc ale w 2016 okazało się ze wszystko jest w porządku i to wszystko było spowodowane upałami które u mnie były bardzo duże.
Kasiu nie ma zadnej trudnosci w robieniu zdjec makro , trzeba tylko w aparacie zobaczyc bo albo jest specjalny przycisk z małym zielonym kwiatkiem albo masz program tematyczny , włączysz ten przycisk z kwiatkiem lub znajdziesz program makro i robisz zdjecia jak kazde inne.
Dzieki Aniu z pamięc tym bardziej ze wiem jak to u Ciebie bywa. Fajnie ze go (rh) w końcu posadzisz, a ja nie mogę sie nacieszyc pełnymi przebisniegami od Ciebie ,są cudne.