Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:39, 08 kwi 2017

ana_art napisał(a)

Wiem, ale jednak liczę ze sie zabierzecie dzisiaj czekam na relacje z targów bo na fb czytałam rożne opinie. Jedna pani była zachwycona bo targi zekomo cudowne inlepsze od gardenii i zieleni. Inne osoby pisały ze nie ma czego pruwnywac i ze klapa...

Ja bym porównala ze bardzo podobnie jak na ,,Zieleń to życie" tylko wiecej miejsca i luźniej. Więcej tez miejsca na kiermasz roslin więc w przyszłosci może byc ciekawiej niz na Zieleni.Pogadałysmy z Mają sympatycznie.i ze sobą również.
Bogdzia 21:40, 08 kwi 2017

Agacia napisał(a)
Dzięki, dzięki, udanego spotkania z Karolą

Z Karolą jutro.
Bogdzia 21:40, 08 kwi 2017

Nikita napisał(a)
Przybiegłam urocze ptaszki zobaczyć. Śliczna rodzinka gili.

Tez mnie ciesza.
Bogdzia 21:45, 08 kwi 2017

Katkak napisał(a)

O, super, dzięki Bożenko. Pokażę emowi wieczorem. Niesamowita historia. Mam wrażenie, że Ty niemal rozmawiasz z tymi ptakami. Jakieś niezrozumiałe dla reszty ludzi i świata porozumienie jest między Wami .

Czasem tez mysle ze one mniej sie mnie boją niz innych a ich mowy pomału sie ucze , często biegam przegonic kota jak słyszę ich alarm albo wiem kiedy młode wylatuja z gniazd, rozróżniam ich nawoływania i głosy ostrzeżenia , troche je rozumiem.Pomału mozna sie wszystkiego nauczyc.
ana_art 21:46, 08 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)

Ja bym porównala ze bardzo podobnie jak na ,,Zieleń to życie" tylko wiecej miejsca i luźniej. Więcej tez miejsca na kiermasz roslin więc w przyszłosci może byc ciekawiej niz na Zieleni.Pogadałysmy z Mają sympatycznie.i ze sobą również.
oooooo jako że jutro ani Was ani Mai to sobie odpuszczę zatem jutrzejszą wyprawę do Nadarzyna
Bogdzia 21:48, 08 kwi 2017

Dziekuje wszystkim dzisiejszym towarzyszkom podrózy i spotkania. Miło było poznac osobiscie Jolę i Gosie i spotkac sie z pozostałymi. Zdjęc nie robiłam , Nikita pewnie wstawi i Jolanka. Do jutra.
AGDULA 21:48, 08 kwi 2017

Bożenko cudna opowieść. Już zazdroszczę tych małych gili. Mam nadzieję, że uraczysz nas równie piękną fotorelacją z tak interesującym opisem Czekam z niecierpliwością.
A kiedy będą małe gile??
Bogdzia 21:50, 08 kwi 2017

ana_art napisał(a)
oooooo jako że jutro ani Was ani Mai to sobie odpuszczę zatem jutrzejszą wyprawę do Nadarzyna

Szkoda ze dzis nie byłas, ale jeszcze sie spotkamy.
Bogdzia 21:53, 08 kwi 2017

AGDULA napisał(a)
Bożenko cudna opowieść. Już zazdroszczę tych małych gili. Mam nadzieję, że uraczysz nas równie piękną fotorelacją z tak interesującym opisem Czekam z niecierpliwością.
A kiedy będą małe gile??

Na razie gniazdo sie buduje , jeszcze nie złozyła jaj bo ja widze , jak złoży to bedzie cały czas je wysiadywac a samiec bedzie przynosił jej jedzenie wiec jesli przestanie byc widoczna to bedzie znak że juz wysiaduje, potem dosc łatwo je zobaczyc gdy karmia młode bo mają tak dużo pracy że sa o wiele mniej ostrożne.
22:31, 08 kwi 2017
Bogdzia napisał(a)

ale miałaś fajny dzień

o mowie ptaków czytam ...że cos tam juz rozmiesz ....i masz racje jak sie chce to sie mozna wszystkiego nauczyc ...to kwestia czasu i chęci
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies