Ja jeszcze poluje na Black Tulip i wiecej nie zmieszcze.Sunrise piękna, musiałam wygooglac bo nie znam, tez bym mogła miec ale Tulipka jednak kupię jak spotkam.
Ja tez od dawna chciałam Leonarda kupic ale nie miałam miejsca , cos powyrzucałam i miejsce sie znalazło. Klonika od Was tez przesadziłam.Makolagwa wszyscy są zdziwieni , ta nazwa sugeruje większego ptaka , tak sie ludzie spodziewaja a to mały ptaszek.Czy Laura bedzie w sprzedazy to watpię bo taki rarytas miedzy znajomymi sie rozejdzie ale ja bym z nim pogadała na Twoim miejscu że juz trzy lata czekasz to on miły człowiek pewnie pójdzie i przyniesie
Basiu wielka gratka mi sie trafiła ze gniazdo założyły bo one raczej skryte sa. Martwiłam sie bo był duzy wiatr żeby im nie zniszczył gniazda a na jutro zapowiadaja jeszcze wiekszy i znów się martwie i tak radosc ze zmartwieniem sie przeplata.Jankosia to super dziewczyna choc nie wszystkie jej poglądy sa takie jak moje i za czesto mnie krytykuje ale lubię ja bo to dziewczyna z pasję a zarazem z taką niesmiałoscia małego dziecka. Za pozdrowienia dziekuje i Tobie równiez przesyłam.
Agata dokąd nie robi sie ptakom zdjec to sie myśli ze ptaków ma sie mało ale wszystko sie zmienia jak sie zaczyna je fotografowac. Jankosia tez tego doswiadczyła, oczywiscie dobrze miec przywabiacze w postaci wody i jedzenia bo wtedy łatwiej je zobaczyc.
Takiego ptaszka jak u Ciebie to nie widziałam. Chociaż czasami przylatują do mnie jakieś, których nie rozpoznaję. Jeszcze za mało wiem
Ta para gili to niesamowity widok Zlości mnie jak czasami slyszę durne okreslenie :"ptasi móżdżek" wrrrr" Powinno się wtedy pokazać takie zdjęcia.
Widać z nich tyle pieknych emocji, rozczulające Powi