Cudne fotki?, a ja własnie sie na aparat złoszczę ze nie robi mi zdjęc tak jak bym chciała, te fioletowe krokusy są tak piękne jak zaświeci słońce, aparat tego nie oddaje a żóltych wogóle nie umie pokazac ale tylko krokusów bo z rannikami jakos sobie radzi i co o tym myślec?
Agata ja posadziłam kiedys mnóstwo przebisniegów , mnostwo krokusów. Myślałam ze u mnie wymarzaja bo mój ogród zimny bardziej niz w okolicy ale w tym roku było ciepło a ich znów ubyło , chyba wygniwają bo jesień u mnie była bardzo mokra , cieszyłam sie ze rh na zimę dostały dużo wody a zimy prawie nie było za to ranniki, przebiśniegi i krokusy w duzych ilosciach zniknęły. Taka dola a własciwie niedola ogrodnika.
Cudne potwierdzam i fotki i modelki.
Nie myśleć tylko trzaskać do woli i przy różnym słońcu nie zawsze takie same.
Kilogramy mnie powaliły to ja sadze co roku 100 cebulek krokusów i mi się zdaje że sporo - ale widzę że trzeba dosadzać bo teraz ten kolor mega cieszy.
Przepiękne te ciemno niebieskie.
Piwonie drzewiaste kapryśne powiadasz hmm chyba do Mariusza muszę pojechać na szkolenie.Albo kupię i zobaczę - to pewnie sprawa miejsca w ich przypadku.
Wpadło mi w ucho że do budek lęgowych po oczyszczeniu sypie się sól żeby wybić insekty zwłaszcza pchły.