Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

siaaska 20:10, 15 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu nadrabiam zaległości wpadam z życzeniami noworocznymi Dużo zdrówka przede wszystkim i spełnienia planów ogrodniczych i tych życiowych

Ślicznego storczyka kupiłaś Wiosna tuż tuż

Asiu miło Cię widziec. Dawno Cie nie było i ja chyba też dawno u Ciebie nie byłam. Nie da sie już tak szybko obleciec tylu wątków. dzięki za życzenia i ode mnie również Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej twojej Rodziny.Pozdrawiam serdecznie.

Oj tak... dawno mnie u Ciebie nie było i na Ogrodowisku też... ale nadrabiam zaległości... pomalutku ale cały czas do przodu... tylko niektórzy tak pędzą że ich dogonić nie mogę

Zapraszam w takim razie do mnie
Bogdzia 20:14, 15 sty 2013

siaaska napisał(a)

Bogdziu nadrabiam zaległości wpadam z życzeniami noworocznymi Dużo zdrówka przede wszystkim i spełnienia planów ogrodniczych i tych życiowych

Ślicznego storczyka kupiłaś Wiosna tuż tuż

Asiu miło Cię widziec. Dawno Cie nie było i ja chyba też dawno u Ciebie nie byłam. Nie da sie już tak szybko obleciec tylu wątków. dzięki za życzenia i ode mnie również Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej twojej Rodziny.Pozdrawiam serdecznie.

Oj tak... dawno mnie u Ciebie nie było i na Ogrodowisku też... ale nadrabiam zaległości... pomalutku ale cały czas do przodu... tylko niektórzy tak pędzą że ich dogonić nie mogę

Zapraszam w takim razie do mnie

Już byłam Asiu . Pozdrówka.
Madzenka 20:18, 15 sty 2013

Bożenko widzę, źe już plany zakupowe są czynione. Ja jeszcze jakoś nie myśle o roślinkach
Mala_Mi 20:19, 15 sty 2013

Storczyk śliczny Skończyłam sprawozdanie.... biorę sie za robotę...... a od jutra wracam na forum
Bogdzia 20:39, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko widzę, źe już plany zakupowe są czynione. Ja jeszcze jakoś nie myśle o roślinkach

Nie tylko plany ale już zamówione i częściowo zapłacone, reszta przy odbiorze. w trzech sklepach już kupiłam choc tylko to co najbardziej mi sie podobało, głównie lilie , floksy i cynobrówki i białą piwonie pojedynczą za którą kilka lat sie rozgladam.
Bogdzia 20:41, 15 sty 2013

asc napisał(a)
Storczyk śliczny Skończyłam sprawozdanie.... biorę sie za robotę...... a od jutra wracam na forum

właśnie stamtąd wróciłam . Pięknie z Izą wszystko opisałyście.Czekam na dalszy opis Izy i na filmiki Gaby.
siaaska 20:43, 15 sty 2013

Bogdziu wpadniesz jeszcze na sekundę?
an_tre 21:19, 15 sty 2013

Bogdziu piszesz, że kupiłaś cynobrówke, chyba nie znam tej rośliny...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 21:25, 15 sty 2013

Bogdziu, podaję adres strony pani Anny Babiuch, jej ogród był w niedzielę w Maji w ogrodzie. Jest tam co oglądać. http://www.roslin-menazeria.net/
Piękny ogród pokazany w czterech porach roku.
monteverde 21:29, 15 sty 2013

Ładniutki storczyk, dzisiaj to Kwiatyllo.pl przysłało mi do domu katalog, nie ma w niczego czego bym nie miała , no może po za jedna lilią, Bogdziu dzisiaj w końcu udało mi się zrobić zdjęcie kosa nie za bardzo wyszło, bo mam kiepski aparat i robiłam w zbliżeniu ale jednak Kos dla Ciebie