Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mariusz 17:00, 03 kwi 2013

O jakie ładne sierpówki od Irenki, jak widać zalotom śnieg nie przeszkadza.
Bogdzia 17:11, 03 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko pozdrawiam i melduję, że ptaków mi przybyło. Jest tak dużo śniegu, że nowe ptaszki przyszły się stołować. Mam dużo czyżyków, zięb, drozdów i nawet szpaki przychodzą na jabłka i próbują opanować terytorium kosów
Życzę miłego popołudnia i miłej zabawy z glifami, fajne

Cieszę sie Elizko bo u mnie szpaki były i odleciały , pozostały tylko zięby, drozdów wcale jeszcze nie widziałam. Szpaczkom wyłóż wiecej jabłek bo to ich jedyny pokarm w tej chwili , chyba że nie masz śniegu to nie ma takiej potrzeby. U mnie śniegu bardzo dużo to wszystkim każę karmic bo myślę że tak jest wszędzie.Gify , fajna zabawa i dosc prosta.
barbara_kraj... 17:21, 03 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Cieszę sie to znaczy ze nie jest ze mną jeszcze tak źle jak by mozna sądzic po moim wieku.Pozdrawiam Aniu serdecznie.Zaraz dołączę jakiegoś gifa.

A co Ty się tak postarzasz? Ja to dopiero stara jestem!
dajana 17:31, 03 kwi 2013

Moje szpaczki jedzą jabłka ,gotowany ryż kaszę i mięso Podobnie jak ten nowy razem z kosami zywią sie tym samym Mam całą rzeszę szpaków kosów i czyżyków ale sikorek też jest dużo Właściwie są wszystkie oprócz dzwońców One są pojedyńcze już nie całym peletonem .Bożenko widzę że ożywiasz swoje zdjęcia jakie miłe obrazy i takie ciepłe nie to co ten śnieg i zamiecie .Wkleiłam nowe ptaszki gdybyś znalazła chwilkę to bardzo proszę .Pozdrawiam miło
Bogdzia 17:32, 03 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale zdolniacha z Ciebie)ale to dobrze, ze masz ochote na nowości by je poznac i zastosowac i warto pchac to wszystko do przodu no i czyms trzeba sie zając by nie zwariować z szalenstw pogodowych bo u mnie to jakis kataklizm. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko

Ochotę to ja mam do nauki ale sama nie wszystko wymyslę , najgorzej ze słownictwem bo nie wiadomo o co chodzi ale jak się mi trafił łatwy program to mam fajn zabawę.Pozdrawiam Danusiu.
Bogdzia 17:33, 03 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko melduję, że wiosna z zachodu przyjdzie w niedzielę do Wrocławia a do ciebie w poniedziałek

Wiesz ze to jest możliwe ze tak będzie bo ja mam wysokie ciśnienie tzn pogoda się zmienia , idzie wyż.Może w końcu będzie wiosna. Pozdrawiam Marzenko.
Bogdzia 17:36, 03 kwi 2013

Dla wszystkich odwiedzajacych następny gifek.

Bogdzia 17:36, 03 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)

A co Ty się tak postarzasz? Ja to dopiero stara jestem!

Możemy na pw sprawdzic, myślę że nie masz szans.
Bogdzia 17:52, 03 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
O jakie ładne sierpówki od Irenki, jak widać zalotom śnieg nie przeszkadza.

Pozdrawiam Mariusz.
Bogdzia 17:53, 03 kwi 2013

dajana napisał(a)
Moje szpaczki jedzą jabłka ,gotowany ryż kaszę i mięso Podobnie jak ten nowy razem z kosami zywią sie tym samym Mam całą rzeszę szpaków kosów i czyżyków ale sikorek też jest dużo Właściwie są wszystkie oprócz dzwońców One są pojedyńcze już nie całym peletonem .Bożenko widzę że ożywiasz swoje zdjęcia jakie miłe obrazy i takie ciepłe nie to co ten śnieg i zamiecie .Wkleiłam nowe ptaszki gdybyś znalazła chwilkę to bardzo proszę .Pozdrawiam miło

Dajanko byłam i napisałam.