Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

gierczusia 12:45, 02 kwi 2013

Bogdziu ... Przybiegłam gify poglądać i z pingwinami przybić sobie piątkę
gierczusia 12:46, 02 kwi 2013

asc napisał(a)
Bogdzia ..słonecznik w jednym worku, a w drugim mieszanka dla ptaków M się śmieje, że to tylko dla gęsi głownie ...ale bażant nie gardzi bo przychodzi codziennie.... ale co tam ..ważne że kupiłam cokolwiek..
No i worek jabłek mamy........ zostało sie 1/4...ale są

To jest dobry zestaw ? Jabłko , słoniol i mieszanka dla ptaków ??
gierczusia 12:50, 02 kwi 2013

Uśmiałam się radośnie widząc Śmigus ze śnieżkami ... ... Ale tak na serio to mi wcale do śmiechu nie jest z tym śniegiem diabelnym
Bogdzia 15:00, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu ... Przybiegłam gify poglądać i z pingwinami przybić sobie piątkę

To dla Ciebie dalszy ciąg pingwinów.

Informacja dla ptasiarzy : wiem że pingwiny mają po jednym pisklęciu a nie piątke jak w tym gifie.
Bogdzia 15:01, 02 kwi 2013

Martek napisał(a)

Zakładają gniazda wcale nie przejmują się tą aurą

Bogdziu pozdrawiam ciepło,trzymaj się dzielnie może poszukaj jakiś zielonych okularów ...?

Zamiast zielonych okularów robię teraz gify i jest mi bardzo wesoło.Pozdrawiam Maruś.
Bogdzia 15:04, 02 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
U mnie również słonecznik w zapasie, obawiam się czy skarmię do pojawienia się wiosny, chociaż jak się obserwuje prognozy, to może i braknąć. Nauczyła mnie ta zima jeszcze jednego - kiedy nadeszły marcowe mrozy na rynku nie było grama słonecznika, długo szukałem po gospodarzach i znalazłem, ale nie na kila, a na metrowe worki, stąd te zapasy. Przed następną zimą zapasy na całą zrobię w grudniu.
U mnie również ptaki znacznie mniej korzystają z karmnika, myślę, że potrafią już pokarm zdobywać same - ziemia w wielu miejscach jest już odkryta.
No ale tak jak u Ciebie Bogdziu, to ptaki wesoło nie mają, bo gdzie znaleźć ziarno jak tu tyle śniegu.
Dziękuję za piękny gif dla Martyny, to naprawdę bardzo miłe z Twojej strony i ciężko radość opisać na forum, a i słów brakuje aby złożyć podziękowania. To piękny gif, tyle tam się dzieje.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Mariusz to Martynka pierwsz zrobiła mi niespodziankę więc teraz muszę czasem zrobic coś dla niej.
Bogdzia 15:08, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

To jest dobry zestaw ? Jabłko , słoniol i mieszanka dla ptaków ??

Zestaw dobry ale ptaki już mniej jedza , chyba zaczynają myślec o przyszłości gatunku.
boguslawa_ma... 15:39, 02 kwi 2013

Zaglądam i pozdrawiam
Bogdzia 15:41, 02 kwi 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam

Bogusiu równiez pozdrawiam serdecznie.
dajana 19:02, 02 kwi 2013

Przyszłam się przywitać Bogdziu U kogo mniej ptaszki jedzą? u mnie niestety ich przybywa W drugi dzień Świat jechałam po słonecznik bo brakło. Na szczęście pan ma sklep w domu, prowadzi wszystką karmę dla gołębi i mi sprzedał .Zawierucha taka była ze szkoda gadać ale dzisiaj słonko świeciło i nareszcie nie padało .Mam nowe dwa ptaszki ale to za godz bo teraz muszę wyjść Widzisz Bogdziu miałam sie tylko przywitać ,gaduła ze mnie Pozdrawiam cieplutko