Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AniaDS 13:42, 03 kwi 2013

Bogdziu, wciąż mnie zaskakujesz, ale fajowe te gify, brawo .
Margarete 13:43, 03 kwi 2013

Witaj Bogdziu, co u ciebie za oknem bo nas nuuuda... cały czas sypie od rana, jakby mało było tego śniegu co juz jest....
Doszłysmy na wątku Popcarol do wniosku,ze zgodnie z kalendarzem wynosimy meble ogrodowe na taras, zaczynamy sezon kawkowania na tarasiku... najwyzej kawka nam zamarznie... a poza tym ja mam meble ogrodowe w białym kolorze to się będą ładnie komponować z tą wszechobecna bielą dookoła....
Margarete 13:44, 03 kwi 2013

Aha a gify fajne... coraz ich więcej u ciebie...
Milka 15:27, 03 kwi 2013

Bożenko, podziwiam gify i sposób przywołania wiosny, zdolniacha z ciebie
Tez dostałam wiadomość z Kwiatyllo, dziś mają być rośliny, twoje w jakiej kondycji dotarły?
i może ptaszki moje dla ciebie
to chyba wiosenny akcent, jak tak się w pary dobierają
eliza3 16:18, 03 kwi 2013

Bożenko pozdrawiam i melduję, że ptaków mi przybyło. Jest tak dużo śniegu, że nowe ptaszki przyszły się stołować. Mam dużo czyżyków, zięb, drozdów i nawet szpaki przychodzą na jabłka i próbują opanować terytorium kosów
Życzę miłego popołudnia i miłej zabawy z glifami, fajne
danuta_szwajcer 16:38, 03 kwi 2013

Ale zdolniacha z Ciebie)ale to dobrze, ze masz ochote na nowości by je poznac i zastosowac i warto pchac to wszystko do przodu no i czyms trzeba sie zając by nie zwariować z szalenstw pogodowych bo u mnie to jakis kataklizm. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko
Madzenka 16:43, 03 kwi 2013

Bożenko melduję, że wiosna z zachodu przyjdzie w niedzielę do Wrocławia a do ciebie w poniedziałek
Bogdzia 16:51, 03 kwi 2013

AniaDS napisał(a)
Bogdziu, wciąż mnie zaskakujesz, ale fajowe te gify, brawo .

Cieszę sie to znaczy ze nie jest ze mną jeszcze tak źle jak by mozna sądzic po moim wieku.Pozdrawiam Aniu serdecznie.Zaraz dołączę jakiegoś gifa.
Bogdzia 16:54, 03 kwi 2013

Margarete napisał(a)
Witaj Bogdziu, co u ciebie za oknem bo nas nuuuda... cały czas sypie od rana, jakby mało było tego śniegu co juz jest....
Doszłysmy na wątku Popcarol do wniosku,ze zgodnie z kalendarzem wynosimy meble ogrodowe na taras, zaczynamy sezon kawkowania na tarasiku... najwyzej kawka nam zamarznie... a poza tym ja mam meble ogrodowe w białym kolorze to się będą ładnie komponować z tą wszechobecna bielą dookoła....

Małgosiu jak miło Cię widziec. U mnie jedną huśtawkę metalową zostawiamy na zime na dworze żebym wczesna wiosną w południe miała gdzie usiąśc, ale w tym roku tylko raz na chwilę udało się przysiąśc.Też jest biała.U mnie śnieg też troszkę pada ale już nie tyle co ostatnio. Dużo pozdrówek.
Bogdzia 16:55, 03 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Bożenko, podziwiam gify i sposób przywołania wiosny, zdolniacha z ciebie
Tez dostałam wiadomość z Kwiatyllo, dziś mają być rośliny, twoje w jakiej kondycji dotarły?
i może ptaszki moje dla ciebie
to chyba wiosenny akcent, jak tak się w pary dobierają

Irenko w bardzo dobrej kondycji doszły. W tym roku zamawiałam w Lilypolu, Benexie i Kwiatyllo, ze wszystkich jestem bardzo zadowolona.Można u nich kupowac.