Witaj Bogdziu po Świętach. Czy śnieg u Ciebie topnieje? U nas dzisiaj wczesnym rankiem było -12, ale szybko temperatura rosła, śnieg zaczyna powoli topnieć, ale jest go baaardzo dużo. Pozdrawiam
Nie wiem ile dziś miałam mrozu bo nie patrzyłam wogóle na termometr ale snieg niezbyt topnieje, właściwie odsłoniło się jakieś 1,5 m kostki z której śnieg był prawie zebrany . Nie ciekło z dachu , nie stopniało wyraźnie a jutro i pojutrze ma znów spaśc nowa duża porcja .Pewnie do lipca nie stopnieje. Pozdrawiam Anieszko.
U mnie jedzą mniej , w tym roku jakoś tak falami raz ich więcej raz mniej.A gadac możesz ile chcesz , im więcej tym lepiej bo przez tą zime straszne tu nudy.
Ja się gifami bawię swietnie, tylko za mało mozliwości jest w tym programie , głównie za mało gotowych elementów. To kiedy wracasz z tych nart?-bo wtedy rozumiem skończy sie zima.Ania dziś pokazywała krokusy widac niektórzy mają wiosnę po znajomości.Baw się dobrze i bezpiecznie na nartach.
Filmiki już tworzyłam ale w Picasie i nawet podkładałam pod nie melodię.. Teraz nowa zabawa . Picasa nie lubię bo wczytuje wszystkie zdjęcia i trudno potem coś znależc a ten nowy program (dla mnie nowy) jest prosty i intuicyjny , nie trzeba nikogo pytac o pomoc.Spróbuj Basiu na nim , tu też utworzyrz filmik tyle ze bez muzyki.Ja będziesz miała wgrany program chętnie w razie potrzeby pomogę.Pozdrówka.