Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgnieszkaW 19:25, 02 kwi 2013

Witaj Bogdziu po Świętach. Czy śnieg u Ciebie topnieje? U nas dzisiaj wczesnym rankiem było -12, ale szybko temperatura rosła, śnieg zaczyna powoli topnieć, ale jest go baaardzo dużo. Pozdrawiam
Mala_Mi 20:25, 02 kwi 2013

Dawaj gify... dobre są Nie tylko dla Martynki
Bogdzia 20:43, 02 kwi 2013

asc napisał(a)
Dawaj gify... dobre są Nie tylko dla Martynki

Dziś były juz dwa jeden dla Ciebie i drugi bardzo podobny dla Gierczusi ale dam Ci jeszcze jeden znaj moje dobre serce.

Bogdzia 20:47, 02 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Witaj Bogdziu po Świętach. Czy śnieg u Ciebie topnieje? U nas dzisiaj wczesnym rankiem było -12, ale szybko temperatura rosła, śnieg zaczyna powoli topnieć, ale jest go baaardzo dużo. Pozdrawiam

Nie wiem ile dziś miałam mrozu bo nie patrzyłam wogóle na termometr ale snieg niezbyt topnieje, właściwie odsłoniło się jakieś 1,5 m kostki z której śnieg był prawie zebrany . Nie ciekło z dachu , nie stopniało wyraźnie a jutro i pojutrze ma znów spaśc nowa duża porcja .Pewnie do lipca nie stopnieje. Pozdrawiam Anieszko.
Bogdzia 20:52, 02 kwi 2013

dajana napisał(a)
Przyszłam się przywitać Bogdziu U kogo mniej ptaszki jedzą? u mnie niestety ich przybywa W drugi dzień Świat jechałam po słonecznik bo brakło. Na szczęście pan ma sklep w domu, prowadzi wszystką karmę dla gołębi i mi sprzedał .Zawierucha taka była ze szkoda gadać ale dzisiaj słonko świeciło i nareszcie nie padało .Mam nowe dwa ptaszki ale to za godz bo teraz muszę wyjść Widzisz Bogdziu miałam sie tylko przywitać ,gaduła ze mnie Pozdrawiam cieplutko

U mnie jedzą mniej , w tym roku jakoś tak falami raz ich więcej raz mniej.A gadac możesz ile chcesz , im więcej tym lepiej bo przez tą zime straszne tu nudy.
Madzenka 21:26, 02 kwi 2013

Bożenko znakomity pomysł z gifam na przepędzenie depresji zimowej

Gdy wróce z nart obiecuję spalić zimowego ciucha aby przepędzić zimę
Bogdzia 22:08, 02 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko znakomity pomysł z gifam na przepędzenie depresji zimowej

Gdy wróce z nart obiecuję spalić zimowego ciucha aby przepędzić zimę

Ja się gifami bawię swietnie, tylko za mało mozliwości jest w tym programie , głównie za mało gotowych elementów. To kiedy wracasz z tych nart?-bo wtedy rozumiem skończy sie zima.Ania dziś pokazywała krokusy widac niektórzy mają wiosnę po znajomości.Baw się dobrze i bezpiecznie na nartach.
barbara_kraj... 00:38, 03 kwi 2013

Zabawa z gifami, to dobry pomysł na zabicie czasu. Ja filmik tworzę
Madzenka 08:28, 03 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja się gifami bawię swietnie, tylko za mało mozliwości jest w tym programie , głównie za mało gotowych elementów. To kiedy wracasz z tych nart?-bo wtedy rozumiem skończy sie zima.Ania dziś pokazywała krokusy widac niektórzy mają wiosnę po znajomości.Baw się dobrze i bezpiecznie na nartach.

Bożenko wracam w sobotę lub w niedzielę w zależności od kondycji kolana I obiecuję przywieźć wiosnę
Bogdzia 08:34, 03 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Zabawa z gifami, to dobry pomysł na zabicie czasu. Ja filmik tworzę

Filmiki już tworzyłam ale w Picasie i nawet podkładałam pod nie melodię.. Teraz nowa zabawa . Picasa nie lubię bo wczytuje wszystkie zdjęcia i trudno potem coś znależc a ten nowy program (dla mnie nowy) jest prosty i intuicyjny , nie trzeba nikogo pytac o pomoc.Spróbuj Basiu na nim , tu też utworzyrz filmik tyle ze bez muzyki.Ja będziesz miała wgrany program chętnie w razie potrzeby pomogę.Pozdrówka.